Binnenkijken - Babykamer van Lars - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
31 juli 2014 — 2 comments


Weer een leuke binnenkijker voor jullie! Dit keer een stoere jongenskamer, en wel die van Lars! Zijn moeder Elles mailde mij naar aanleiding van mijn oproepje op facebook, omdat ik op zoek ben naar kamers om te fotograferen. Superleuk! Ik heb bij hun thuis de babykamer en de woonkamer gefotografeerd.

Uiteraard blijf ik op zoek naar leuke gezellige kamertjes, dus je mag je altijd opgeven via mail@brensel.nl en stuur even een fototje mee van de kamer. Misschien kom ik dan ook wel bij jou langs om een kamer te fotograferen! Ik zoek binnenkijkers in omgeving Westland! *mocht ik ooit meer het land intrekken, dan zal ik een bericht posten op de facebookpagina – www.facebook.com/brenstijl

Stel je even voor
Ik ben Elles van Nieuwkerk, getrouwd met Ruud van Nieuwkerk. Op 2 maart 2014 is onze zoon Lars geboren, 9 maanden na ons huwelijk :)! Wij komen uit ‘s-Gravenzande en wonen alweer 3,5 jaar in Hoek van Holland, vlakbij het strand.Waarom deze kamer
We wisten tijdens de zwangerschap al dat we een jongen zouden krijgen. We hebben de basis van het kamertje wit gehouden, zodat het lekker rustig is. En juist met een aantal accessoires aangekleed. Ik vond het belangrijk dat het een stoere, maar strakke jongens babykamer zou worden.Inspiratie
We waren er snel over uit dat de basis van het kamertje wit zou worden, zoals het hele huis. Met accessoires hebben we het aangekleed en stoerder gemaakt. Ik heb inspiratie opgedaan via internet, vooral Pinterest. De schommelstoel hebben we vooral de eerste weken veel gebruikt, voor de nachtelijke voedingen. Dit was erg handig :)!De plankjes in de kamer zijn zelf gemaakt. Gekocht bij de houthandel, netjes geschuurd en aan de muur bevestigd. Superstoer! Is weer eens wat anders dan de standaard strakke planken.Woonwinkels:
www.loods5.nl
www.infurn.com
www.interbaby.nl
www.babysonly.nl
www.hoppop.eu
www.hippemamas.nl (inspiratie)

2 comments op “Binnenkijken – Babykamer van Lars”    augustus 1, 2014

    Mooie foto’s heb je gemaakt!! En té leuke kamer.    augustus 1, 2014

    @Angelina, dankjewel, zo leuk om te doen, heeeeerlijk! Ja echt een hele leuke kamer, zo fijn :)


Leave a comment