Zwanger - Verlof - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
29 januari 2016 — 0 comments

Huishoudelijke mededelingen moeten we ook even plaatsen. We moeten iedereen immers even op de hoogte houden van de stand van zaken. Want het was al wel bekend, het grote brein ;) achter de webshop/site is zwanger, dus straks zal ik er letterlijk even uit liggen.

_MG_6214-2
Foto – Studio Brenstijl

Tot zover is er nog niets aan de hand, alles gaat voorspoedig, volop beweging daarbinnen in die buik. En ik doe nog gewoon wat ik altijd deed, hard doorwerken! Maar er zal een punt komen dat het toch even zal stoppen. Op dit moment doe ik al kleine slaapjes, want ik merk dat ik tegen het einde van de morgen toch even rust nodig heb. De andere kleine man houd me ook wel in beweging, dus ik kan die rust even goed gebruiken op het moment.

Mijn middag activiteiten liggen daardoor dus ook wat meer stil dan normaal, dus alle bestellingen die binnenkomen zullen misschien ook ietsje langer op zich laten wachten, ook omdat we even vaste bezorgdagen aanhouden, de maandag & vrijdag. Tussendoor word het soms toch wel eens iets gepost, maar het beste is om uit te gaan van deze dagen.

Ook weet ik natuurlijk al wanneer mn verlof zal ingaan, namelijk 20 maart 2016. Tegen die tijd zal het echt op een laag pitje staan. Maar zie het als een lange vakantie, want we stoppen niet – we liggen er alleen even uit, tijd en aandacht voor mezelf & de geboorte die eraan zal komen + de tijd daarna voor onze nieuwe kleine man. Stiekem kan ik nu al niet wachten, maar laat hem nog maar even goed groeien en ontwikkelen daarbinnen. De uitgerekende datum is trouwens 16 april 2016, een mooie datum wat mij betreft! Dus ik ben ook benieuwd of hij zich dan al aandiend, of toch wat later zoals zn grote broer deed.

Hoe en wat er straks even gaat gebeuren met de shop, zal ik tegen die tijd nog vermelden op alle kanalen waar ik te vinden ben.

NIEUW – Verwacht in de webshop!
Ondertussen ben ik me wel lekker aan het richten op nieuwe spulletjes voor de webshop. Voornamelijk op het gebied van KIDS! Zo zijn er hele mooie en stoere Wagen/ en maxicosispanners onderweg & hebben we ook erg leuke mobielen besteld voor de kinderkamer. Ook de Batmanslinger is weer aangevuld!

WHOLESALE!
Ook dat hebben we nog! We hebben er ondertussen een paar nieuwe klanten bij gekregen, waaronder Bloemhuisje, Huusje, Zoofs en de Australische webshop Dutch Warehouse.
Maar helaas, ook wholesale word even wat lastig rond de periode maart/april misschien mei. (we weten allemaal nog niet hoe het gaat lopen)
Daarna zijn we weer terug van weggeweest, en gaan we weer knallen, don’t worry!
Ook hiervan word je op de hoogte gehouden.

Leave a comment