Kleedje Ferm Living - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
16 februari 2016 — 0 comments

_MG_6782

Wowie! Ik zag, moest en nu ligt hij hier.
Dit kleedje was bij mij direct een schot in de roos! Hij is PERFECT voor op de babykamer.

Ja alweer een blog over de babykamer, so boring! ;)

_MG_6803

De kamer is heeeel zwart wit – monochroom. Maar ik wil juist die houttinten toevoegen. Wacht maar tot je de commode ziet! Kan niet wachten, die komt binnenkort dus nog voorbij, zodra hij binnen is. Nu hangt er al een groot houten geo prikbord boven het bedje, en wat accessoires, maar dit is echt de perfecte toevoeging.

Ook al had ik al wat kleedjes voor hier, zoals een zwart schaapje die ik bij zeeman kocht, en pas geleden het kleedje van Karwei lookalike house doctor. Op mn Instagram en vorige blog over de Magis hond heb je ze beide al voorbij zien komen. Uiteindelijk vond ik het lookalike kleedje hier niet zo passen, dus deze is al vertrokken van de babykamer. Het schaapje zal vast leuk dienst doen bij de commode straks.

Het was letterlijk dat ik het kleedje zag, en hem direct moest hebben, even google afgestruind, want ik had geen zin om lang te wachten als ik eerlijk ben. En na wat zoeken vond ik hem bij Flinders, waar ze er nog slechts 1 op voorraad hadden! Ik bestelde hem gisteren, en nu is hij al in huis! Helaas, sorry, de levertijd is nu weer even wat langer, aangezien ik de laatste wist te bemachtigen.

_MG_6786

Het tapijtje is van Ferm Living en heeft de naam Triangle, hij is gemaakt van Jute. Hij is lekker speels door de print met zwarte driehoekjes, wat hem direct perfect maakt voor de kinderkamer, in dit geval, de babykamer. En omdat die niet al te groot is, is het helemaal geschikt in deze ruimte. Echt een toevoeging, en leuke onderbreking van de witte vloer. Ik ben blij!

Hij is er ook met andere printjes in andere kleurtjes.

_MG_6816

_MG_6784

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment