Magis Me Too Puppy - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
5 februari 2016 — 0 comments

De Magis Me Too Puppy is een heel leuk ding al zeg ik het zelf! Zo simpel in design, en voor de kids echt een feest! Staat altijd goed in je huis, of op de slaapkamer van de kinderen. In samenwerking met FonQ bekijk en ervaar ik dit product voor jullie. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

_MG_6319
Hondje – MAGIS, Kleedje – KARWEI

Deze leuke hond is al een tijdje in huis, maar omdat de nieuwe babykamer nog niet klaar was, moest ik nog even geduld hebben om dit product echt een plekje te geven. Ondertussen is het al uitvoerig getest door onze kleine man, want die is gek op dozen die hier zo af en toe binnenkomen. Want dit hondje is namelijk een krukje!

_MG_6336
Batmanmobiel & Wagenspanner vind je in de webshop

_MG_6322

Deze Magis krukjes of stoeltjes, net wat je er zelf van vind, zijn door zijn ontwerp helemaal super voor de kinderen om op te zitten. Het is weer eens wat anders & zo zitten op de rug van een beestje dat wil toch elk kind? Ze kunnen echt wel tegen een stootje, en super kind vriendelijk. Lichtgewicht, dus je sleept hem makkelijk met je mee, en ze zijn in diverse maten te verkrijgen. SMALL – MEDIIUM – LARGE en zelfs EXTRA LARGE! Voor elk wat wils. Wij testen de SMALL variant uit. De afmetingen zijn L 42,5 x B 26 x H 34,5 cm en hebben een zithoogte van 23,5 cm. Bij ons staat hij nu in de babykamer, maar hij kan ook mee naar buiten en kan wel tegen een regenbui. Het is gemaakt van polyethyleen, super sterk!

_MG_5977

_MG_6335

Je kunt wel een poosje vooruit met deze kleine variant, Javi is ruim 2 jaar, en kan er ook nog prima op zitten, en hij is best lang voor zijn leeftijd. Ook qua gewicht kan het behoorlijk wat hebben, zo stevig! Je hebt hier wel jaren plezier van, en het is ook een lust voor het oog, want hij staat super leuk in je huis. Zelfs als de kinderen hem ontgroeit zijn, blijft hij leuk, en omdat deze niet al te groot is, staat hij ook niet in de weg, of kan hij altijd nog hogerop worden geplaatst als leuke eyecatcher.

_MG_6341

Dit gezellige hondje is in verschillende kleuren te verkrijgen. Oranje, groen, zwart, wit en ook een leuk Dalmatiër variant! De zwarte vond ik zelf erg leuk in de babykamer, want ik ben gegaan voor een monochroom kamertje. En vond hem in zwart juist heel stoer & hij mag opvallen op de witte vloer. Veel wit, en accessoires in het zwart. Het is een makkelijke basis, en wil je meer kleur toevoegen is dat altijd makkelijk als je eigenlijk zonder kleur werkt.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Krukje – Magis via FONQ

Leave a comment