Zwangerschapsverlof - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
21 maart 2016 — 0 comments

Mn zwangerschapsverlof is officieel ingegaan. De webshop is nu tijdelijk gesloten en we gaan nu lekker even genieten en alle dingen doen waar ik normaal niet aan toekom.

Zoals fotoboeken afmaken, nog meer opruimen in huis, en blijkbaar ook vernieuwing in huis behoort tot de hormonale taken.

IMG_20160321_173151

Bij mn vorige zwangerschap had ik niet echt last van de nesteldrang. Deze word nu keihard ingehaald, en de verwarrende hormonen van voorheen zijn gelukkig niet zo flink aanwezig als toen, want ik maakte toendertijd bijzondere keuzes in aanschaf van spullen.

Omdat ik nu alles wat meer op een rijtje lijk te hebben en ik voor mn zwangerschap al weg was van deze bank, hebben we nu de knoop doorgehakt. We bestelde een nieuwe bank!

Bij karwei is momenteel nog een fijne kortingsactie aan het lopen, dus is het net iets aantrekkelijker om nu te bestellen.

De bank is van Woood, model merlijn. Ideaal aan deze bank is dat je hem zelf kan samenstellen naar eigen wens. En aangezien ik zo lekker van verandering in huis hou, koos ik voor de banken zonder armleuningen en de xl hocker zodat het mooi aansluit en ik veel kan afwisselen met de opstellingen.

Nu al giga benieuwd! Mn handen jeuken! Oh wacht, ik mag geen zware dingen doen.. Nadeel. Haha.

Onze huidige bank staat nu dus in de verkoop, altijd veel leuke reacties op gehad, dus sla je slag! Je vind hem oa op marktplaats!

Ben of ken je iemand, die hier blij van word, laat ze het weten! Hij kan zeker nog goed mee!

Leave a comment