Binnenkijken - Woning in Rijswijk - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
15 augustus 2016 — 2 comments

Studio Brenstijl-0833

Al eventjes geleden maakte ik in opdracht van Wonen A La Carte foto’s van nieuwbouwwoningen die op bijzondere wijze zijn samengesteld en ingericht door de bewoners. Een gaaf project van deze organisatie, want je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je je huis bouwkundig wilt indelen. De bijzonderste woningen die nu af zijn zijn geselecteerd, en daar mocht ik dus foto’s van maken.

Omdat ik het wel erg gaaf vond om er zelf te zijn, vond ik het ook wel zo leuk om deze woningen hier te delen.

Studio Brenstijl-0848

Toen ik in het huis binnenstapte had ik niet direct in de gaten hoe het in elkaar stak, ik weet gewoonweg zelf ook niet waar ik binnenkom en wat ik ga tegenkomen. Voor mij dus ook een verrassing. En deze woning was dan ook echt super verrassend! Misschien niet direct je smaak, maar de combinaties vd styling en accessoires, maken het huis heel bijzonder en geven het huis direct sfeer en eigenheid. Met een combi van oud en nieuw met een vleugje design. Bij elke stap die ik maakte zag ik weer wat nieuws, en wow, ik ben fan!

Studio Brenstijl-0800

Studio Brenstijl-0806

Studio Brenstijl-0853

Deze tafel! Ik was al even binnen en ineens zag ik hoe het in elkaar zat, een oud werktuig en een grote dikke glasplaat als tafelblad.
De grote lijst met het portret maakte dit plaatje ook helemaal af, mooi!

Studio Brenstijl-0828

Studio Brenstijl-0859

Studio Brenstijl-0856

De gehele bovenverdieping word hier gebruikt als slaap.. euh hotelsuite aan huis? Het is echt geweldig leuk! Je kunt op deze verdieping gewoon rondjes lopen, en hoe gaaf, een mooi strak bad in de slaapkamer! Nee, deze zag ik ook niet aankomen. En de combinatie tussen het nieuwe en de oude spulletjes maken dit zo af!

Studio Brenstijl-0867

Studio Brenstijl-0891

Studio Brenstijl-0865

Studio Brenstijl-0916

De verrassing zat op zolder. een atelier, want er woont in de huis een kunstenaar, maar dat was al wel zichtbaar door hele huis toch?
Je verwacht niet dat je op een knalgele vloer binnenstapt, maar dat is zo mooi en bepalend hier. Beeld deze ruimte in zonder deze kleur vloer. Een stuk minder spannend toch?

De werktafel vind ik zelf ook prachtig, de oude lamp maakt het af en de lichtval is ook weer heel mooi! De eigenaresse vertelde me, dat de 2 dakramen last minute werden besloten, achteraf hadden ze liever wel 3 ramen gewild, maarja, het sfeertje blijft hoor! En dan weer zo’n mooi groot portret op de muur!

Studio Brenstijl-0975

Studio Brenstijl-0987

Studio Brenstijl-0949

Studio Brenstijl-0938

Studio Brenstijl-0935

Studio Brenstijl-0962

Studio Brenstijl-0972

Studio Brenstijl-0983

Fotografie: Studio Brenstijl
i.o.v. Wonen a la Carte

2 comments op “Binnenkijken – Woning in Rijswijk”    augustus 16, 2016

    Wat een prachtige foto’s van ons huis. Heel mooi om om met jouw blik naar ons huis te kijken.


    Brenda - Studio Brenstijl

    oktober 21, 2016

    Superleuk! Vond het ook erg leuk om te mogen binnenkijken bij jullie!


Leave a comment