Binnenkijken - Babykamer van Mees - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
15 februari 2017 — 0 comments

Weer een leuke ‘binnenkijken’, dit keer de babykamer van Mees!

Al een hele lange tijd geleden, toen de mussen van het dak vielen, op 8 augustus vorig jaar, maakte ik deze foto’s. En dan nu eindelijk, we zijn al bijna een jaar verder ;) de foto’s dan eindelijk online in deze blog!

Toen wisten we nog niet van wie het kamertje zou worden, behalve een jongetje, en ook nog eens mijn eigen neefje, maar ondertussen weten we dat hij Mees heet! :)

babykamer

Na zo’n lange tijd is het ook wel leuk de foto’s weer terug te zien. De kamer is ondertussen al lekker in gebruik en aangezien Mees ook al uit de wieg is, weg uit de slaapkamer van papa en mama slaapt meneertje al in dit geweldig leuke bedje! Een leuke marktplaatsvondst.

babykamer

rompertje – studio brenstijl
babykamer
babykamer

Het is een mix van ‘oud en nieuw’. Het tweedehands vintage bedje, de schommelstoel zijn wat oudere spullen, maar de stoere kast met een locker uitstraling is van Woood, ook de commode is ook zelf gepimpt! De leuke zwart wit slinger is van ‘The cherry on top’ free printable.

babykamer

trekdiertje/muziekdoos – Tislifestyle

babykamer
babykamer

konijn – miksfabriek 

Het thema in deze babykamer moge wel duidelijk zijn, vosjes!! Overal komen ze terug! Het kleurenthema is neutraal, met grijs en bruin/houttinten. Met een licht grijzige kleur op de muur waar de deur zit. een stoer steigerhout behang achter de kast, en een lief beestjes/boompjes behang. Een gewaagde combinatie, maar het is heel goed en leuk geslaagd!

De verf en het behang komen van de verf & behangloods in Wateringen
babykamer

babykamer
babykamer

Zo leuk, boven de kast hangen aan 2 kanten bolletjes aan een simpel mooi draad. Geen andere spots aanwezig, maar dit maakt het superstrak! Ook omdat dit een kamer is die op zolder zit en schuine kanten heeft, is dit super en heel ideaal! Kan je toch nog hanglampen toepassen in deze kamer!
babykamer
babykamer

Banner – the cherry on top
babykamer

Ook komt er veel licht binnen in de babykamer. Door het dakraam, en aan de zijkant in de hoek van de schommelstoel zit nog een raam in de muur verwerkt. Het fijne van een hoekhuis hebben! Extra mogelijkheden voor een zo licht mogelijke kamer. Het zijraam word afgesloten met een rolgordijn.

babykamer

Het lijkt iets blauwer over te komen op de foto, maar beide kasten zijn antracietgrijs. Door het licht lijken ze andere kleuren te hebben, maar dat zetten we bij deze even helemaal recht!

babykamer

Wat vind jij van deze babykamer? Haal je er leuke inspiratie uit?

Door een mix te maken van nieuwe meubels in combinatie met oudere maak je helemaal je eigen sfeer en look. En je hebt nog eens unieke items staan, plus je houdt geld over nog meer leuke kleertje voor de kleine aan te schaffen ;)
babykamer

Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment