Neonlight Bliksem - A little lovely company - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
3 maart 2017 — 1 comment

Een nieuwe lamp in huis! Gek op lampen hier thuis, en deze geweldige Neonlight is een hele fijne toevoeging!

Stiekem kan ik geen genoeg krijgen van leuke sfeermakers in huis. In samenwerking met A little lovely company ging ik los in huis met deze te gekke neonlight met de vorm van een bliksemflits. Zo super stoer en mijn mannetjes vinden hem ook te gek!

neonlight

Ondertussen heeft hij nu al op 4 plekken in huis gehangen, hij is ook simpelweg gemakkelijk om te verhuizen. Schroefje in de muur en je hangt de neonlight in één beweging aan de wand. Ideaal! Voor deze gelegenheid schoof ik alvast de box in de woonkamer aan de kant, om een fijn kidshoekje te creëren met de neonlamp als leuke toevoeging aan de wand.

neonlight

De kriebels om een kids hoekje te maken in de woonkamer waren toch al ruim aanwezig, en fijn om het nu voor een ‘doel’ uit te proberen en alvast te testen. De bliksem neonlight is zo stoer bij het geheel! Direct een fijne plek met sfeer! De lamp is verkrijgbaar in geel licht en blauw licht. Net waar je voor wilt gaan en waar je van houdt. De gele variant die ik heb hangen geeft een fijn warm licht, en is ook heel fijn om aan te zetten als het dag is. Het geeft gewoon een fijn sfeertje! Maar daarnaast is hij ook perfect te gebruiken als je echt een lamp nodig hebt. En zeg nou zelf, deze lamp wil je ook gewoon zien.

neonlight

neonlight

Dit leuke hoekje heb ik gestyled met een houten bankje (eigenlijk hoort deze bij onze eettafel) De hoogte is nog ideaal voor kleine kids. Krukjes erbij en ze kunnen direct zitten. Mijn oudste vond het al echt superleuk toen hij thuis kwam. Hij ging dan ook direct zitten en begon met tekenen.. want er lagen ook..nieuwe stiften!

De diverse opruimers voor het speelgoed, dus die kunnen niet ontbreken in de kinderhoek. Een leuke bowlingkegel erbij voor een super speels effect, en natuurlijk de bliksemlamp die dit geheel weer helemaal afmaakt.

neonlight

neonlightkleine man vind het ook wel mooi

De lamp is handig aan en uit te doen daar het schakel knopje dat aan het snoer zit. Handig! Er zit een lang snoer bij, ook niet geheel onbelangrijk. De afmetingen vd lamp zelf zijn 41x17cm, een lekker formaat, niet te groot, niet te klein. En hij is echt heel erg licht en kindvriendelijk! Erg heet word de lamp namelijk niet, ook al staat hij al langere tijd aan. Top dus!

Helaas de box staat weer op zijn oude plek..

neonlight

neonlight

De plek van de lamp is nu op de kamer van Lano geworden. Ook heel fijn, want hij miste stiekem nog een ‘klein lampje’ op zijn kamertje. Bij deze goed vervuld en ook heel fijn hier! Hoeven we niet altijd het grote licht aan te zetten in de avond voor het slapen gaan.

Een zwoel licht is dan op zijn plek, hij moet toch ook in de slaapmodus komen, en dat lukt hier wel mee. Lief voor de oogjes ;)

Wederom ook weer top, en past zo fijn op zn kamertje! Eigenlijk kan je deze lamp overal wel een fijn plekje geven. Niet voor niets dat hij hier al op 4 plekken heeft gehangen.

neonlight

neonlight

neonlight ook deze leuke lightbox vind je bij A Little Lovely Company

Zoals je ziet, woonkamer of kinderkamer, het kan op beide plekken. Persoonlijk vind ik ook, als je geen kinderen hebt, is hij heel leuk om op te hangen in je woonkamer. Echt een top item voor je interieur!

Word je enthousiast na het zien en lezen van deze blog, je mag het altijd laten weten. Vind ik leuk!

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
in samenwerking met – A Little Lovely Company

1 comment op “Neonlight Bliksem – A little lovely company”    maart 4, 2017

    Echt een heel tof ding, wie weet scoor ik ‘m over een poosje ook. Eerst nog even andere prioriteiten;).


Leave a comment