Box eruit, kast erin - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
27 april 2017 — 0 comments

Deze kast had ik al even in gedachten hangen, alleen welke variant het moest worden nog niet. Na wikken en wegen en het vertrek van de box, was het dan eindelijk zover.. ik ging de kast halen!

En dan sta je in de Ikea toch nog even hard te twijfelen of je hem wel echt moet nemen.. omdat die miss wel te hoog is? (..)
Gelukkig heb ik een schoonzus, die niet zo van moeilijk doen houdt, dus die nam hem maar vast voor me mee onder dr arm. (alsof het niks woog)

kast vittsjö

De kleur stond in ieder geval al vast, de zwarte! Want dat steekt lekker af bij de witte muur.

Op de verjaardag van Lano is de box eigenlijk direct diezelfde avond nog opgehaald. De dag ervoor had ik hem uit elkaar gehaald, en was die naar zolder verhuisd, en had ik hem alvast maar op marktplaats gezet. Zo snel kan het gaan. Het blijft gewoon een sta in de weg.. en ik had de huiskamer al verbouwd voor de verjaardag. Dan gelijk maar weg.

kast vittsjö

kast vittsjö

Dus dan heb je spontaan ineens ruimte! En deze kast van Ikea, genaamd de ‘vittsjö’ vond ik toch wel heel stoer. De glazen platen erin maken hem nog luchtiger en het is eigenlijk de nette variant van de ‘lompere’ stelling kast. Ik vond hem te gek en zag hem al zo vaak voorbij komen op Instagram. Maar welke variant kies je dan!? Ze hebben een hele serie hiervan.. ik wilde eert bijna voor de dubbele variant gaan, maar dat leek me toch net weer even to much voor deze plek. De lage dubbele variant was ook een optie, maar ik wilde toch ruimte overhouden, dus niet te breed. Dan ga je dus de hoogte in, en krijg je deze. Maar te hoog mocht die ook weer niet worden.. daar kwamen even de twijfels vandaan toen ik in de winkel stond, ook al had ik thuis allang met mn meetlintje gestaan. In het echt is het toch even anders.

kast vittsjö

kast vittsjö

Lange leve de schoonzus!

ze was samen met Javi ook mee, voor de fun, en voor kastdeurtjes van een tv meubel die ze nog steeds moest hebben en die steeds uit voorraad waren.
We hadden geluk, die lagen er nu dus ook. Toen ik zo stond de wikken en wegen dacht ze, wat doe je moeilijk.. gewoon doen! Tja. Gelukkig maar, want ik vind hem nu hij staat zo te gek!

Ik nam ook nog 2 ‘wasmanden’ mee, waar ik spontaan tegenaan liep. Ik en mandjes.. juist. Ik zag ze al staan in de badkamer, dus de ‘Plumsa’ ging ook mee naar huis. Op de foto nog braaf naast de kast, ondertussen toch beide in de badkamer beland voor de handdoeken.

kast vittsjöde wasmand <3

Oh en je denkt misschien, niet eng zo’n kast met kids? Zolang ze niet beter weten, gebeurt er weinig. Zo ging het met Javi, en na een kleine inspectie van Lano, was het voor hem ook niet meer zo spannend. En mocht het nodig zijn, de kast kan ook nog aan de muur bevestigd worden. Top!

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment