Wat is Studio Brenstijl - Fotografie - Bloggen - Webshop - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
1 mei 2017 — 0 comments

Studio Brenstijl, de verzamelnaam van meerdere..

De naam is aangepast omdat ik me meer ging richten op een webshop, dus is de naam Brensel Fotografie, niet meer zo handig.

Fotograferen doe ik wel, ja hoor, nog steeds! Meerdere opties mogelijk, Interieur- en Lifestyle fotografie. Breed begrip, dus ik leg het maar even uit! & Bloggen, ook dat nog!
Alles op een rijtje, lees je hieronder.
En oh ja, dit ben ik ;)

studio brenstijl

Interieur en Lifestyle fotografie

, wat houdt dat nou precies in. Soms merk ik weleens dat het begrip lifestyle niet helemaal duidelijk is.. terwijl ik heus niet de enige ben :)
Lifestyle is simpelweg , ‘levensstijl’ en wat daarin gebeurt. En daaronder valt.

Newborn & Kids, de kleine lieve kindjes die worden geboren en die op de foto mogen, en natuurlijk fijne plaatje van je kroost.
Familie & groepen, vriendengroepen, vrijgezellenfeestje, familiefoto’s, ja hoor ik doe het allemaal!
Portret, dit gebeurt vaak voornamelijk voor zakelijke dingen, website, linkedin ed. Soms heb je een goede profiel foto nodig, van jezelf voor je werk.
Zwanger, want zwanger ben je maar ‘even’ en dat wil je soms gewoon even op de gevoelige plaat vastleggen.

Dit zijn de lifestyle shoots die ik doe. Ongedwongen, lekker vrij, in de buitenlucht. Ik laat je niet poseren, ik laat je gewoon lekker jezelf zijn. Daarbij krijg je de leukste foto’s, en zijn ze het meest spontaan. Newborn niet natuurlijk, dan kon ik lekker bij jou thuis langs en zoeken we een fijne plek voor de foto’s.

En dan Interieur!

Omdat ik me door mijn webshop veel op interieur richt, laat ik dat met het fotograferen ook niet voorbij gaan. Ik vind interieur zo leuk, het is een heerlijk creatief vak, en iedereen heeft zo zo zijn eigen stijl in zijn of haar huis. Daarom kijk ik altijd graag binnen bij anderen, omdat ik het zo leuk vind om te zien. Binnenkijkers zijn graag geziene onderwerpen, ik merk dat ik niet de enige ben die graag binnenkijkt bij anderen.

Naast die binnenkijkers, waar je je altijd nog voor mag aanmelden via mail@studiobrenstijl.nl… fotografeer ik ook in opdracht.
Dus voor bedrijven, waaronder Verkade Keukens en Wonen a la carte. Maar ook voor particulier, je wilt bijvoorbeeld je huis verkopen, ook dan kom ik graag bij je langs om je woning goed op de foto te zetten. Ook voor afgeronde interieurprojecten ben ik te benaderen, en daarnaast ook voor foto’s van bedrijven en winkels. Geen probleem!

En ik BLOG!

ook over interieur, en ook daarin zie je veel fotografie terugkomen. Want ik blog vaak in samenwerking met ..
Superleuk om te doen, bloggen, met interieur bezig zijn, en het stylen daarvan in eigen huis, waardoor ik ook regelmatig mn woning aanpas aan het artikel dat ik uitlicht. Daar moest je soms gewoon even lekker de boel voor omgooien. Fotograferen, een verhaal erbij, en daar is een nieuwe blog.

Bloggen is niet altijd in samenwerking met, ik doe het ook regelmatig voor mijzelf. Ik schaf zelf ook weleens wat nieuws aan voor in huis, waar ik dan zo enthousiast over ben, dat ik er gewoon over wil vertellen, en natuurlijk wil laten zien! En dan is het alleen maar leuk als anderen daar dan weer inspiratie uithalen.

En die webshop dan?

Ja de shop bestaat nog steeds, maar hij is momenteel minder aanwezig dan ik zelf zou willen.
3 jaar lang ging de shop super, paperbags was het begin, waarna meerdere woon en kids accessoires volgde. Het ging heel fijn, superleuk om te doen, veel enthousiasme, en alles in mijn eigen stijl (brenstijl). En toen werd ik zwanger, en besloot ik zo rond het einde van mijn zwangerschap, dat het tijd was om ‘even te stoppen’ om daarna weer verder te gaan. Ik de tussentijd had ik voorbereidingen getroffen, dus ik schafte een silhouette cameo aan, en een drukpers, zodat ik me meer kon gaan focussen op eigen shirts.

Helaas, ik kwam terug, maar ik was ‘vergeten’, er waren in de tussentijd 10 nieuwe shops bijgekomen, met een zelfde aanbod. Heus niet vergeten door iedereen, ik heb wel vaker gehoord, ‘je moet niet stoppen hoor!’, voor die mensen wil je dat niet, maar als je realistisch bent, kan je niet voor een handjevol ‘fans’doorgaan.

Dus had ik al besloten niet meer naar diezelfde groothandel te gaan. Hoe leuk het daar ook is, origineel is gewoon lastig, zeker als er meerdere shops zijn met hetzelfde aanbod. Zien doet volgen, en dat gebeurde. En dan heb ik allemaal leuke nieuwe shirts klaar staan, als je eenmaal bent ‘vergeten’ is dat ook even niet meer zo spannend.

Voor nu laat ik het even. Totdat ik weer nieuwe energie heb en inspiratie om ervoor te gaan. Er is nog wat SALE, de laatste artikelen, maar dat blijft het ook voor nu.
De shirts voor kids zijn er nog, en die zijn niet in de SALE, maar voor de normale prijzen.

Dat dus, we zien wel even hoe het loopt. Voornamelijk stort ik me nu dus ook het voorgaande. Fotografie & Bloggen, en hoop ik er een leuke baan naast te vinden.

Leave a comment