Zuiver - Lampje van Beton - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
20 juli 2017 — 0 comments

Dit stoere lampje van beton, verdiend het zeker om in de spotlicht te staan.

Klein maar fijn!
Ik gaf deze betonnen vriend een aanwezige plek in ons huis.
lampjevanbeton

Omdat deze lamp een kleintje is, zou je hem liever in tweevoud willen gebruiken. Zo zie ik hem in ieder geval vaak voorbij komen. Samen, gezellig met z’n twee. Zeker ook erg leuk! Maar ik zie hem zo weinig alleen. En juist alleen is hij ook zo leuk!

Ik hing de lamp op in het midden van de living. Precies boven de legerkist die dient als salontafel.

lampjevanbeton

lampjevanbeton

Beton party

Het lampje is van Zuiver. De Left Concrete en is verkrijgbaar in twee kleuren. zwart het grijs. En gemaakt van Beton. Super simpel, maar heel fijn. Hij heeft een snoer van 1,3 meter, die je uiteraard zelf nog kan inkorten naar wens. Wat handig is als je hem wat hogerop wilt hebben, bijvoorbeeld in de keuken boven het aanrecht.

lampjevanbeton

Zelf heb ik hem gelaten zoals hij is. Juist omdat ik hem zo laag wilde boven de salontafel. Ook leuk om hem vlakbij de muur te hangen naast de bank, een leuke trend die je veel ziet. Je kunt er lekker mee spelen. Wel jammer dat het snoer dan net niet langer is om mee te spelen, aangezien de elektrische punten in de woonkamer niet aan de kant van de muur zitten, dus heb je meer snoer nodig om hem langs de muur te krijgen. Maar dat maakt hem niet minder leuk.

lampjevanbeton

lampjevanbeton

Persoonlijk vind het zo leuk dat we nu in het midden van de woonkamer de lamp hebben hangen. Nog nooit zoiets geprobeerd, en nu maar gewoon maar eens gedaan. En ik moet zeggen, wat een leuk sfeertje !

Je houdt er van of niet, maar ik vind het een hele fijne toevoeging aan het geheel. Het lijkt het knusser te maken. Gezellig!

lampjevanbeton

lampjevanbeton

Het leuke van de lamp is, omdat deze is gemaakt van beton zijn dus ook nog eens allemaal verschillend. Dus mocht je meerdere dezelfde lampjes willen, ze hebben allemaal hun eigen charme. Iets wat het juist leuk maakt.

Het product is ook iets wat bij me past. Stoer, robuust, en een natuurlijke uitstraling. Top! Uiteraard zit er ook nog een plafond kapje bij, en je installeert de lamp heel gemakkelijk zelf als je een beetje handig bent.

Al met al, een heel fijn leuk stoer sfeerlampje, waar ik heel blij van word!
Oh en ook een leuk detail, die lightbox op de achtergrond, wederom van Zuiver, doet het goed in combinatie met de kleine vriend :)

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Lamp, Left Concrete – Zuiver
in samenwerking met fonQ

Leave a comment