Loveshoot - Cock & Louise - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
26 juli 2017 — 0 comments

Lekker struinen in de duinen

6 Juli ging ik met Cock & Louise eropuit naar de duinen & bunkers in Hoek van Holland. We hadden deze loveshoot stiekem al eerder gepland, maar het was een beetje nat buiten die periode. Dus hebben we het verzet.

Met het avondzonnetje foto’s maken, was het idee. Maar aangezien er dreigende wolken aankwamen was er iets minder avondzon dan de bedoeling was, alsnog was het licht prachtig, met die dreigende wolken met op de achtergrond licht gedonder met bliksemflitsen.

Cock en Louise zijn niet zo’n kleffieenbeffie setje. En om die reden hadden ze voor mij gekozen, want ondanks dat het een Loveshoot is, mocht het ook gewoon wel een beetje normaal en stoerder zijn, en hoeft het allemaal niet zo serieus. Hoeft van mij ook niet hoor, ik hou wel van wat humor in de foto’s! maar ik vind wel dat ze die kleffiebeffie modus (heeeeel stiekem) wel goed kunnen. Oke, ik heb ze wel iets gestuurd, maar het moet wel naturel en eigen blijven.

We waren lekker bezig met de shoot toen het ineens wel even wat nat begon te worden. We zijn snel gevlucht naar de bunkers, daar waar je toch nog even naar binnen kan om te schuilen. Want waar we vroeger nog hard doorheen konden lopen/rennen en spelen, is het meeste nu helaas allemaal afgesloten. Dit stuk is nog open met een klein gedeelte van de gangen die daar lopen. Daar maakte ik deze onderstaande foto. Regen of geen regen, we gaan gewoon door ;)

Superleuk om weer eens een Loveshoot te mogen doen. Dat was al wel weer even geleden moet ik zeggen. Maar Hey, ik doe het dus nog steeds he. En ik vind het superfijn!
Dus mocht je nog interesse hebben, je weet me wel te vinden toch?

Fotografie – Studio Brenstijl
Omgeving – Hoek van Holland

Leave a comment