MUJUMAPS - Barcelona aan de muur - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
26 september 2017 — 0 comments

mujumaps

Mujumaps verkoopt landkaarten/plattegronden van landen en steden.

De keuze is aan jou waar jij voor gaat. Wij gingen voor Barcelona, onze favoriete stad, de stad waar ik nog elke dag heimwee naar heb. Een ding is zeker, jou favoriet zit er ook bij, die je in jou stijl kan maken.

Via de website van Mujumaps kan je dus geheel naar jou eigen idee je eigen favoriete werelddeel uitkiezen en daar wat moois mee maken. Heel simpel door de plaats van je favo bestemming in te typen. Wij kozen voor Barcelona, maar ik kon ook gewoon voor mijn eigen stadje/dorp ‘s-Gravenzande/Westland kiezen. Iets waar ik nog heel even over twijfelde.

mujumaps

mujupmaps

Daar kun je zelf nog inzoomen, de kaart iets verplaatsen en de kleur kiezen. Er zijn standaard kleuropties die je kunt uitproberen. Ook de afmeting is geheel aan jou. Ik heb gekozen voor 50x70cm, de kleinste maat, maar wat ik wel een perfecte maat vind, aanwezig, maar niet overdreven, en alle lijnen van de stad Barcelona zijn perfect geprint op het stevige papier waarop de poster word geleverd. Hij word dus echt speciaal voor jou naar eigen invulling afgedrukt.

mujumaps

mujumaps

De tekst onder Barcelona kan je ook zelf aanpassen. Spain heb ik lekker gelaten voor wat het was, ook grappig dat de coördinaten erbij staan. Het tekstgedeelte kun je ook plaatsen op de plek waar jij wilt, onderaan zoals bij mij, maar ook bovenaan, of in een kleiner vakje onderaan, maar dit alles kun je ook weglaten, zodat echt alle aandacht op de kaart ligt.

Een heel tof concept van Mujumaps. De kosten van de posters zijn ook divers, het ligt er maar net aan welke afmeting je hebt. De verzendkosten zijn in ieder geval altijd gratis. Wel even geduld hebben voordat hij er is, het moet namelijk nog een stukje reizen.

mujumaps

mujumaps

KORTINGSCODE

Wat de styling betreft, ik koos voor een zwarte lijst van Hema. Hema verkoopt tegenwoordig nieuwe afmetingen en de grootste lijst 50×70 is dus direct perfect voor deze poster. Nog even de twijfel zal ik niet voor een houten frame gaan, maar vanwege de eenheid in huis en overal zwarte omlijstingen is dit toch rustiger.

En nog wat leuks! Van Mujumaps mag ik jullie een kortingscode aanbieden!
Kies en maak een poster naar keuzen en gebruik deze code: studiobrenstijl10
Je krijgt dan direct korting op jou poster. Hoe leuk is dat!

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
in samenwerking met MUJUMAPS

Leave a comment