Stolplamp - Directlampen - Winactie! - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
10 september 2017 — 1 comment

stolplamp

Vind jij dit ook zo’n leukertje deze stolplamp?

Echt een leuke aanwinst in huis, en zo makkelijk te stylen met dit fijne maatje.
Te gek! Stoer en Industrieel. Heel gezellig lampje waar je blij van word. En nog leuker, jij kunt hem winnen, dus kijk snel verder en kom erachter hoe en wat.

stolplamp

Dit leukertje staat al eventjes bij mij thuis, maar omdat ik nog een vakantie tegoed had, en daarvoor niet helemaal fit was, kwam ik er helaas niet aan toe om even wat foto’s te gaan maken, dus stelde ik het maar even uit. Maar we gaan hem nog steeds doen.

In samenwerking met Directlampen, mag ik namelijk deze leuke lamp weggeven. Het lampje zit in een ijzeren kooitje met daaronder een glazen stolp. Op de foto lijkt het snoerloos, maar dat is die niet. Het snoer was wel makkelijk te verstoppen in de holte onder het stolpje. Je doet er een E14 bolletje in van 40w.

stolplamp

stolplamp

Zoals je kunt zien is hij heel leuk te stylen in huis. Zo staat hij leuk in de woonkamer, gewoon op de salontafel, maar hij is ook te gek op de slaapkamer, kinderkamer, of je zet hem gewoon bovenop de kast zoals ik hier heb gedaan.

Voor elk wat wils. Natuurlijk ook supertof als lampje naast je bed. Heel gezellig!

stolplamp

Wat moet jij doen om dit lampje te winnen?!

Deze actie loopt via Instagram, dus leef je daar uit met de volgende stappen.
LIKE! – @studiobrenstijl & @directlampen.nl
Leukste is natuurlijk als je ons uit vrije wil wilt volgen, en ook graag wilt blijven volgen in de toekomst.
DEEL – Op Instagram heb ik een foto gepost betreft deze winactie. Deel deze, of een andere foto naar keuze met de lamp erop op jou eigen tijdlijn. En tag ons daarin.
Vergeet ook niet om de Hashtag #studiobrenstijlvsdirectlampennl te gebruiken.
(let op, dit word gecontroleerd voor deelname)
WIN – Dat was het, dus daarna even geduld en wachten maar. De winactie loopt tot woensdagavond 20 september, donderdag de 21e zal ik de winnaar hier bekend maken van deze leuk stolplamp!

Veel succes!!
Ps. we loten/trekken netjes een winnaar uit alle deelnemers. We gaan niet kijken naar het aantal volgers dat je hebt op Insta.
Iedereen heeft evenveel kans om te winnen.

stolplamp

stolplamp

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
ism Directlampen.nl

1 comment op “Stolplamp – Directlampen – Winactie!”


    Annemiek

    september 11, 2017

    Hi. Prachtig lampje kan je winnen. Zag alleen dat of je de dag niet goed hebt of de datum niet. Woensdag is het 20 september namelijk… Geef kinderfeestje op de vrijdag en dacht echt even nee ik heb het toch niet mis… Gelukkig niet vrijdag is het echt 22 september. Succes met je blogs


Leave a comment