Zuiver Salontafel Cupid - via Flinders - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
13 september 2017 — 0 comments

Een nieuwe aanwinst in huis. Na onze vakantie kwam hij ‘the day after’ al binnen. Deze prachtige salontafel Cupid van Zuiver.

Via Flinders.nl mocht ik wat moois uitzoeken, en dat heb ik dan ook zeker gedaan!

Misschien had je al iets voorbij zien komen via Facebook, of Instagram, ik kon het niet laten om hem direct neer te zetten in huis. Alles direct ‘onder de schop’ met een paar dagen wat rommel in huis. Met dit als eindresultaat.

zuiver cupid

Na de vakantie, waar ik eigenlijk nog niet mee klaar was, kreeg ik direct ‘opruimwoede’. Waar ik normaal een kleine heimwee heb naar huis, omdat ik niet kan stylen in huis, had ik daar nu even geen last van. Maar toch, bij thuiskomst direct los.

Ik voelde bij mezelf een kleine hang naar minimalistisch. Omdat ik dol ben op woonaccessoires zullen die wel blijven, maar toch dat gevoel dat je ruimte wilt en lucht in huis. Voorheen heb ik dat al gedaan met de lamp bij de eettafel. Door de grote industriële lamp in te ruilen voor een luchtiger exemplaar. Ook nu in het zitgedeelte meer lucht. En met deze salontafel kom ik daar wel.

zuiver cupid

zuiver cupid

Deze salontafel van Zuiver heeft toch de stoere elementen waar ik van hou. De metalen pootjes met een ruwe structuur voor het stoere effect, en het luchtige van het zwarte glazen tafelblad. En daarbij is het sinds lange tijd ook echt weer een salontafel met een ruim blad waar veel op kan staan. (wel even onderzetters gebruiken)

zuiver cupid

Tijdens de styling en het maken van de foto’s, kreeg ik hulp van de oudste. :) Omdat ik zijn kleedje van zn slaapkamer had ingepikt voor beneden, vond hij wel dat hij even mee mocht doen met dit verhaal. Gelijk heeft die. Het grote ronde zwarte sisal vloerkleed, heeft nu even ruimte gemaakt voor deze 2 kleinere. Een gezellig cirkel bestaan met een leuk speels effect.

zuiver cupid

zuiver cupid

Dutch Design

Wat ik zo mooi vind aan de Zuiver Cupid is het materiaalgebruik. Direct een luxe uitstraling, echt top! Daarnaast is hij ook best stevig. Manlief dacht nog dat het wellicht wat wiebelig kon zijn, vanwege de dunne pootjes. Maar hij staat heel stabiel en stevig op de vloer. Daarnaast is hij best nog zwaar, wat alleen maar fijn is en de stabiliteit verhoogd.

Hij kwam binnen als een platte doos, en daarna is het simpelweg het onderstel uitklappen, de ronde ring op de pootjes installeren, en daarna leg je het tafelblad erop. Er zitten 4 rubberen rondjes bij, die je voordat je het tafelblad erop legt op het frame plakt. Zo ligt het blad stevig op zn plaats, en kan het ook niet gaan draaien of wiebelen.

zuiver cupid

zuiver cupid stiekem even een foto van ons samen :)

zuiver cupid

Wat mij in de tussentijd wel opvalt, is dat ik veel spullen heb van het merk Zuiver. Dit toffe Nederlandse merk biedt heel veel waar ik gek op ben! Simpel design en mooie spullen! Elke keer weer val ik weer op iets moois uit hun collectie. Het word bijna eng :)

De salontafel die ik heb gekozen is de Cupid Large. Er zijn diverse afmetingen van deze tafel, en hij bestaat ook in meerdere kleuren en uitvoeringen. Keuze voor iedereen dus!

zuiver cupid

Zo grappig om te zien al die Zuiver items op deze foto. De lightbox, de hanglamp en de salontafel. Het past ook allemaal perfect bij elkaar! Ik hou ervan.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
in samenwerking met FLINDERS

Leave a comment