Interieur Stylist voor jouw huis - Scandinavisch design - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
12 oktober 2017 — 0 comments

Gek op Scandinavisch design

Je hebt een woning, bent gek op Scandinavisch design, maar je komt er totaal niet uit wat je wilt met de inrichting. Waar zet je bijvoorbeeld die toffe bank, op welke muur ga je die mooie kleur aanbrengen, en hoe stijl je het boeltje nou leuk af met leuke accessoires? Zou jij soms ook wel willen dat je gewoon een interieur stylist kon invliegen? Net als je op tv wel eens ziet. Lees snel verder, want ik heb een leuke tip voor je.

stylist


Herken jij het bovenstaande ? Soms kom ik er ook niet echt uit wat en hoe ik het wil met mn huis… en dat terwijl ik zo vaak verander. Dat is het nou juist, je eigen huis ken je best goed, dus je weet soms wel beter of je een bepaalde hoek nou net wel of nou net niet in een donkere kleur kan verven. Maar soms heb je ook gewoonweg teveel accessoires, en je weet niet meer waar je ze kwijt moet, of een kast die te gek is, maar waar komt hij nou het beste tot zijn recht.

Om niet alles direct om te gooien en te schuiven in huis, kun je daarvoor ook een stylist ‘inhuren’. Bij toeval kwam ik de leuke webshop van BoConcept tegen met supermooie spullen in Scandinavisch Design, iets waar ik gek op ben! En wat blijkt, ze zitten in Rotterdam met een fysieke winkel waar je dus een stylist bij de hand kunt nemen om te kijken naar de mogelijkheden in jouw huis! Hoe fijn is dat.

Samen met een stylist

Misschien heb je zelf al wat ideeën of een beeld van hoe je huis eruit moet komen te zien, maar het daadwerkelijk uitvoeren blijkt soms toch iets lastiger dan je zelf denkt. Bij BoConcept denken ze met je mee. Wat een leuk weetje is.. de meubels kun je bij BoConcept naar jouw wens samenstellen, zo maak je het helemaal passend in je woning. Persoonlijk maken is het beste wat je jouw huis kunt meegeven. Zo kom je echt lekker thuis en kan je echt genieten van je woning met je eigen spulletjes met een personal touch.

Scandinavisch design, zo mooi, de simpelheid, minimalistisch, en toch de warmte die erin zit. Ook vormen vind ik altijd prachtig! Wat ze bij BoConcept verkopen is dus echt helemaal in mijn straatje, en ze hebben echt prachtige spullen. Voor iedereen is er wat de perfecte bank, kast, stoel of eettafel te vinden. Om het dan nog maar niet over de accessoires te hebben.

stylist

stylist

geen vergissingen

Bij een vriendin heb ik het weleens gezien in huis, met de bank er flink ‘naast kan zitten’ wat de afmetingen betreft. Veel mensen kunnen zich verkijken op een bank in een showroom en schrikken als hij eenmaal in huis staat, oeps, toch wat aan de grote kant. Dat gaat je niet gebeuren als je met een interieur stylist van BoConcept ervoor gaat zitten, ze kijk wat het meest praktische is de naar wat jij mooi vind. Ook niet geheel onbelangrijk, wat de materiaal keuze betreft van de diverse stoffen waaruit je kunt kiezen, zeker goed om daar ook naar te kijken.

stylist

Ook het totaalplan van jouw woning is belangrijk, komen er veel mensen bij je over de vloer, wil je voldoende zitruimte hebben, hou je van koken en eten, dan wil je een fijne eettafel hebben waar je lekker lang kunt tafelen. Kinderen in huis, ook dat is iets waar op ingespeeld kan worden. Waar jij er niet uitkomt, is er voor een stylist altijd wel een idee of een plan, die ze je voorleggen rekening houdende met je stijl smaak en budget. En zeker als je het gratis kunt krijgen is dat heel fijn!

stylist

Enthousiast geworden over een stylist die je huis compleet kan maken naar jouw woonwens? BoConcept vind je in de Woonmall Alexandrium in Rotterdam, waar ze een brede selectie hebben in hun showroom. Helemaal top, kan je hetgeen je op de website hebt gezien, bekijken en voelen. Er is altijd een goede adviseur in de buurt die u helpt met uw keuzes in het ruime assortiment.

Je kunt er terecht voor eettafel, stoelen, kasten, banken, en zelfs bedden en fijne accessoires. Tijdloze items die echt hun investering waard zijn met de mooie Scandinavische designs.

Foto’s via website BoConcept

Leave a comment