Stoere kussens - Volt Studio - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
9 oktober 2017 — 0 comments

Deze super stoere en prachtige kussens van Volt Studio heb ik ondertussen al een poosje in huis, maar wat zijn ze mooi en wat word ik hier blij van.

Kwalitatief is het prachtig en een ruime keuze van voelbare designs en kleuren. Een kussen dat je gewoon in huis hebben.

kussens volt

Het merk was mij al langere tijd bekend, en zo kocht ik dit jaar voor mijn eigen verjaardag dan eindelijk het zwarte Cross kussen. Een echte eyecatcher die direct in je oog spring door het grote opvallende witte kruis. Supertof, en perfect voor hier in huis.

Maar Volt had nog meer moois te bieden, en gezien ze ook diverse afmetingen in het assortiment hebben vond ik dit langwerpige kussen ook helemaal geweldig. Een kussen met oa wol erin verwerkt. die de naam cushion 3d small bricks met zich meedraagt en handgemaakt. De achterkant heeft een mooie rits die stiekem ook wel gezien mag worden. En daarnaast ook mooi afgewerkt met het volt label. Dit gevlochten kussen bestaat ook in diverse kleuren. Hier ligt de dark grey variant te shinen.

kussens volt

kussens volt

Daarnaast ligt het 3d kussen fishbone gemaakt van bio katoen, een mix van zwart met heel donkerblauw. Wat dit kussen zo te gek maakt is het echte voelbare 3d effect. De stof is fantastisch en superstevig, en nog leuker, overdag is hij heel donkerblauw maar savonds is hij meer zwart. Supertof en ook erg blij met dit kussen.

kussens volt

Top kwaliteit

Beide kussens zijn al even in gebruik, maar ze blijven heel erg mooi. Over een kussen ben ik nog nooit zo enthousiast geweest. Het zijn duurdere kussens, waar je misschien even bij moet slikken, maar ze zijn het wel dubbel en dwars waard. Een investering waar je blij van word en blijft. Niet verkeerd toch?

Ze vallen allebei onder de nieuwe collectie, en je vind ze dus in diverse kleuren. En daarnaast hebben ze nog meer prachtigs. Voor elke interieur lover is er zeker iets moois om uit te kiezen, en vergeet ook niet, dat ze nog meer toffe spullen hebben naast de kussens.

kussens volt

Het black flags onderdeel is ook te gek. Led verlichtingen en ander leuk spul, ook zeker even het snuffelen waard.

Volt Studio is een super stoer merk, het is echt iets wat bij mij en in ons interieur past. Ik voel me er in ieder geval helemaal bij thuis.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
een samenwerking met Volt Studio

Leave a comment