VTwonen Design Beurs 2017 - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
5 oktober 2017 — 0 comments

JA! Het is gelukt, ik ben bij de VTwonen Designbeurs geweest!

Het was nog even afwachten of het ging lukken, want met 2 kiddo’s heb je toch echt oppas nodig als je een dagje erop uit wilt om rustig woonspullen te bekijken en wooninspiratie op te doen. Samen met m’n moeder bracht ik woensdagmiddag een bezoekje aan de beurs.

vtwonendesignbeurs

Natuurlijk zie je veel voorbijkomen op social media, maar ook ik doe er gewoon aan mee om te showen wat mijn favorieten waren, mijn eigen stijlstudio’s die ik super mooi vond, wil ik daarom graag delen. Toffe inspiratie, mooie ideeën samengebracht in deze fijne beelden.

ENJOY

Om gelijk met de deur in het ‘vtwonen huis’ te vallen, begin ik daar dus mee, wat een toffe ruimtes hadden ze gemaakt. Ook al had ik ze stiekem al vooraf gezien via Instagram, het was toch heel fijn om er even écht! doorheen te wandelen en alles zo te ervaren. Wat een mooie spullen, en wat supermooi! En natuurlijk helemaal in mijn kleuren!

vtwonendesignbeurs

vtwonendesignbeurs

Totaal mijn ding deze grote droomwoonkamer. Metalen deuren, veel gebruik gemaakt van glas, zwart en houttinten, en rond gecombineerd met rechte vormen, heel rustig en toch zoveel te zien! Echt een droom. Zeker wel een grote favoriet en een sfeer om mee te nemen naar mijn eigen woning.

vtwonendesignbeurs

En dan over naar het groen. Omdat planten het ook helemaal zijn, maakte ze in het vtwonen huis een plantenkamer. Supertof met die laboratorium accessoires erbij. Ik zou mn huis niet heel groen willen, maar dit sfeertje voel ik wel!

vtwonendesignbeurs

vtwonendesignbeurs

De kleine woning in het vt wonen huis. Heel fijn dat er ook word gedacht aan kleinere huizen, en tof dat ze daar nu even aandacht aan besteed hadden dmv dit huisje, met alles erop en eraan, een mini badkamer, met handige inbouwkast een fijne woonkamertje en een tof keukentje. Alles zat erin.

vtwonendesignbeursHe hallo selfie ;)

vtwonendesignbeurs

Door naar de stand van Basiclabel. Nadat we de kastdeuren hadden geopend voor een paar selfies. Dat kan daar ;) En direct kans maken op een kast, ook niet verkeerd. Aangekomen in de stand van basiclabel, supertof gemaakt. Mooie spullen om van te kwijlen die prachtig geëtaleerd zijn, kon je ook heel veel kopen. Een hele toffe stand, hij sprak me erg aan, want ik zag zoveel moois!

vtwonendesignbeurs

vtwonendesignbeurs

De welbekende ‘Meert’ wandplankjes van Woood, in andere kleuren, in wit en grijs, ook zo supertof! En de zwarte grote kast hieronder op de foto. Zo tof!

vtwonendesignbeurs

inspiratie genoeg

Vergeet ik toch bijna de kinderkamer in het vtwonen huis. Wat een leuk idee om zo zelf vliegertjes als wanddeco te maken. een leuke DIY tip!

Ook de kleurencombinatie vind ik onwijs stoer. Helemaal mijn ding, misschien niet helemaal voor de meisjes, maar ik vond dit top!

vtwonendesignbeurs

vtwonendesignbeurs

oh, en wat dacht je van deze droomkeuken, dit is gewoon mijn hele woonkamer, maar wat een sfeer! Ik hou ervan! En hij past ook prachtig bij de grote droomwoonkamer. Ja dit is echt een droomhuis. Just keep dreaming. De stijl is te gek. Stoer en de oude spulletjes, gecombineerd met groen, en veel strakke lijnen voor de rust.

vtwonendesignbeurs

De stand van eijerkamp had ook hele mooie stijlkamers. ik kan niet kiezen wat ik vond meerdere elementen mooi, en die zou ik dan dus weer willen combineren. De ideeën de je hier kon vinden waren ook zo fijn.

vtwonendesignbeursmommy’s favorites

vtwonendesignbeurs

De stands van Karwei worden ook steeds groter, en wat was deze ook weer prachtig, mooie items die je in de stand kunt kopen met beurskorting, maar helaas hetgeen ik wilde was er niet meer. Dus nu moet ik naar de winkel. Iets wat ik stiekem even wilde doen op de terugweg, maar dat viel even tegen die weg naar huis…

te gek toch als je dit allemaal zo ziet?

vtwonendesignbeurs

vtwonendesignbeurs

We hebben voornamelijk veel gestruind over de beurs. Er was een hele hal ingericht als ‘koophal’ met diverse shops, waar je jezelf helemaal kon uitleven. Toch heb ik vooral gekeken. Uiteindelijk alleen naar huis gegaan met een zwart loods5 strandbal voor de kids, waar ik dan wel een leuke handige shopper van loods5 bij kreeg.

Heerlijk dagje vol inspiratie, daarna helaas file rijden naar huis met een afsluiten met de grote gele M.
Heel fijn, zeker leuk om nog heen te gaan een deze dagen!

Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment