Cadeautips - House of Products - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
27 november 2017 — 0 comments

De feestdagen komen er weer aan dus cadeautips zijn altijd welkom!

Sinterklaas is er nog even en straks is het ook alweer kerst! Kijk snel mee en vind leuke producten die je cadeau kunt geven, of krijgen, uit de shop van House of Products voor jong en oud.

cadeautips

Wellicht heb je deze poster wel vaker voorbij zien komen. Maar ze zijn ook zo tof! Ik koos voor de variant ‘Shit’ *happens. Ook erg leuk om in de wc te stylen ;) Maar in de woonkamer vind ik hem ook tof. Lekker in een simpele zwarte lijst en op de grond gezet. Simpel om zo te stylen, en ik hou ervan. De poster kent ook nog andere teksten als ‘Fucking’ *perfect, en ‘Hello’ *idiot. Posters met een knipoog dus. en zeker een tof cadeau om te krijgen.

Diverse opties

De paperbags die House of Products in diverse afmetingen heeft is ook een erg fijn cadeau. Zeker om het als geheel te geven met de hip gestylde verzorgingsproducten van ‘Mijn Stijl’ erin als Bed&Bodyspray, een geurzakje en een lekkere douchegel. Een heel fijn cadeaupakket! Die kan je natuurlijk zelf kiezen maar ‘HOP’ heeft ook eigen Giftpakketten om uit te kiezen.

cadeautips

cadeautips

cadeautips

De grijze paperbag die ik koos, is leuk te gebruiken voor diverse doeleinden. Het zijn naast fijne opbergers ook nog een leuke bloempotjes. Ik raad wel aan om een schoteltje op de bodem te zetten vanwege het vocht, maar het staat supertof een plant in een paperbag. Ik heb de corokia erin gezet. Een plantje van dit seizoen met zijn grijzige groene tint en kleine blaadjes en duidelijk aanwezige kronkelige takjes. De paperbag kun je kiezen in 3 kleuren, grijs, kraft of zwart en daarnaast ook in 3 formaten. Ik heb de kleinste. Ook zijn de paperbags als set te koop, heb je direct alle 3 de maten.

cadeautips

cadeautips

Kids love presents!

En dan voor de kids leuke cadeautips, ook zoveel leuks! Speelgoed, leuke accessoires voor de kinderkamer en ook leuke bekende merken. Vaak speelgoed dat net even anders is dan het ‘standaard’ en dus wat fijner kleuren in huis. Vinden de mama’s die gek zijn van interieur dan weer leuk :) Het merk ‘Bloomingville’ word ook verkocht door House of Products, daar koos ik 2 mooie dingen van. De groeimeter en het kralenframe.

cadeautips

cadeautips

Heel leuk om lekker te spelen met je kralenframe, blijft leuk voor de kleintjes en dit frame is niet te groot. De afbeelding van het beertje maakt hem heel leuk voor de kids, en afwisselend met de 3 kleuren en vormen kralen maakt hem nog speelser. Voelen, bewegen, en leuk voor het het oog. Lekker spelen en een superleuke cadeautip, zowel voor de feestdagen als kraamcadeau.

De groeimeter is leuk voor jezelf en de kinderen. Simpel wit, dus makkelijk in elke kinderkamer en leuk uitgevoerd met gezellige kinderafbeeldingen. Kinderen vinden het leuk om zichzelf op te meten en te zien hoe groot ze al zijn geworden. Je moet hem wel even goed ophangen en afstemmen op hoogte ;) Maar leuk is hij zeker, naast deze van bloomingville zijn er ook nog 4 andere groeimeters bij ‘HOP’ te koop.

cadeautips

cadeautips

Toffe cadeaus met een luxe uitstraling en niet al te gekke prijzen. Dat zijn nog eens leuke cadeautips! Ben je ook enthousiast geworden, dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je die je in week 49 kunt gebruiken bij House Of Products.

De kortingscode is: HOP&STUDIOBRENSTIJL en geeft 10% korting en geldig tot 22.12.2017.
Hij is niet geldig op sale producten, giftdeals en boeken. (baby en tuinboek zit wel korting op)
Zie hier de VOORWAARDEN.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
in samenwerking met House Of Products.
Instagram:@houseofproducts

Leave a comment