Nieuw kussen van Kwantum - andere styling - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
23 maart 2018 — 0 comments

Omdat ik gisteren bij de Kwantum een kussen meenam, en omdat ik zin had in een vernieuwd styling op de bank. Het roze is weer even uit beeld en ik kruip weer terug naar het stoere, grove. Het roze heb ik lange tijd leuk gevonden, maar nu ineens vond ik het weer te strak en stijf.

Er moest wat grofs bij, iets ruigers.

Zie hier het resultaat van mij kleine styling sessie.

kwantum

kleurexplosie

Ik heb serieus wel geprobeerd om het roze erbij te houden, maar omdat ik mijn bruine leren kussen er toch ook graag weer bij wilde, werd het naar mijn zin weer net even te druk qua kleuren. Als zwart wit meisje, kan ik gewoon niet teveel kleuren tegelijk aan in huis. Dus het roze is nu even naar boven verhuisd.

Ook prima, want nu heeft de slaapkamer dat kleurtje erbij gekregen. Daar waar het nu toch nog een klein rommeltje is, omdat ik die kamer ook nog wil gaan aanpakken. Project die eraan komt dus.

kwantum

kwantum

wat accessoires al niet doen

Maar dan nu lekker bij de bank. Ik zag het kussen vorige week zaterdag al in het schap liggen, nog zonder prijs, want hij was blijkbaar net nieuw in de winkel. Hij bleef nogal hangen, dus ik ben hem uiteindelijk gisteren gaan halen. Ik vond hem stoer, en het is een kussen die ik nooit eerder heb gehad. Dit stijltje ligt me stiekem wel. In combinatie met het stoere bruin van het leren kussen dat ik heb, vind ik hem heel leuk staan op de strakke bank.

Met het roze strakke kussen, en weinig andere frummel kussens erbij was het best lekker strak en opgeruimd, maar ik hou gewoon iets meer van ruigere stoere materialen. Dus fijn als je dat met wat kleine accessoires kan aanpassen. Toch ook weer een vleugje bohemian. En in combinatie met het vloerkleed vind ik ze ook leuk bij elkaar passen. Ook al hebben ze totaal een ander printje, en passen ze eigenlijk helemaal niet zo bij elkaar.

kwantum

kwantum

oud nieuw geluk

Naast het kussen, kwam gisteren ook de Serax vaas binnen die ik tweedehands heb overgenomen via Instagram. Nu had ik al meedere van deze vazen in huis, in het zwart en andere vorm. Maar deze andere kleur en vorm vind ik ook heel leuk. We hebben ook een lamp van paperpulp in deze kleur. Dus top om dit exemplaar erbij te hebben. En door zn stoere uitstraling ook weer helemaal fijn bij de rest van het geheel.

kwantum
Ook vond ik tijdens mijn opruimsessie op zolder een plaid, waarvan ik even niet meer wist dat ik die ook nog had. Ideaal! Kleine aanpassingen, totaal andere resultaat. Ik ben weer helemaal blij met dit sfeertje in huis.

Het kussen van kwantum kostte trouwens 14 euro.
De vaas van paperpulp is van Serax.
De zwarte vaas op de tafel van Zuiver is van Hubsch en heb ik via By Noth.
Het plaid kocht ik ooit bij H&M Home. Vloerkleed is van BEPUREHOME via fonQ.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
dit is geen samenwerking met Kwantum.

Leave a comment