Fotoman over de vloer - De Telegraaf - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
14 maart 2018 — 1 comment

Is dat even spannend, komt er na school ineens een fotoman over de vloer!

Voor de kinderen was het wel even gek, maar toch ook rete interessant. Vandaag werden er bij ons thuis foto’s gemaakt voor de Binnenkijker van de Telegraaf!

telegraaf

als je wens uitkomt

Hoe blij ik was toen ik een zo’n 2 maanden geleden te horen kreeg dat het doorging, dat wij met onze woning in de telegraaf zouden komen staan. Ooit meldde ik me hiervoor aan, met het bericht dat de rubriek ging stoppen. Totdat ik via Instagram Berber tegenkwam en zag dat de rubriek helemaal niet verdwenen was. Ik zocht even contact met dr, en ze vond het ook heel bijzonder dat ik dat toen te horen had gekregen.

Maar ik had contact, dus we gingen eens verder kijken. Ik mocht me aanmelden en wat vragen beantwoorden. Normaliter stuur je ook foto’s door, maar omdat ik op Insta al genoeg foto’s van ons huis had staan, hoefde dat niet meer. Het was immers zo ook goed zichtbaar. Er ging wat tijd overheen, en toen kwam het bericht binnen.. we willen je graag in de binnenkijker plaatsen! Hoera, dit is iets wat ik al zo lang zo graag wilde, ons huis in een zichtbaar en tastbaar op afgedrukte media die overal te zien is!

telegraaf

achter de schermen

We maakte een afspraak voor een telefonisch interview. Nou en we hebben zeker wel ruim anderhalf uur aan de telefoon met elkaar gesproken, of was het langer? Ik moest het gesprek zelfs onderbreken omdat ik even m’n kind van school moest halen, daarna gingen we weer verder voor de afronding. Superleuk gesprek gehad, als in vragen van de hak op de tak, maar dat maakte niet uit, het was gezellig. Dit alles is verwerkt tot een hele toffe tekst waar ik een grote glimlach van op me gezicht kreeg toen ik het las.

gelukkig hebben we de foto’s nog

Nog even geduld voor jullie, maar voor mijzelf ook, want daarnaast ben ik gigantisch benieuwd naar de foto’s die vandaag zijn gemaakt. Want vandaag kwam de fotograaf langs. Smorgens lopen kuizen toen de kids wegwaren, en ze alvast wat voorbereid, als je uit school komt dan… Ja, ook wij staan erop. Zat mn haar wel goed, want ik had het eens anders gedaan dan anders.. oh, miss had ik het toch zo moeten doen. Kijk ik niet te geforceerd naar de kinderen die bezig zijn.. zit ik wel recht of als kromme harry. Ja vrouwendingen waar je over nadenkt, achteraf. Het ging allemaal zo snel! Maar de kinderen deden het zo goed.

telegraaf

telegraaf

Daarna iets minder hectisch, de fotoman ging los met fotograferen in de woonkamer van alle kanten en alle hoeken. Met apparatuur waar je U tegen zegt, hij had een klein winkeltje bij zich. :) Ik zelf heb tussendoor ook wat foto’s gemaakt van het gebeuren, vond ik leuk, leuk voor later en voor deze blog natuurlijk. En Javi zat hier en daar wat model te zijn. Kan die goed.

telegraaf

nog even geduld aub

En dan maar afwachten, het werk zit erop, de fotoman was blij met het resultaat en vond het helemaal leuk! Hij weet al wat hij gaat kiezen en hoe leuk we erop staan. Wij nog even geduld. Maar gelukkig niet heeel erg lang, want zaterdag 7 april liggen we in de winkel. Staan we met onze koppies en huis in de krant De Telegraaf, en kan iedereen dat zien. Jeeej!!

Fotografie – Studio Brenstijl

1 comment op “Fotoman over de vloer – De Telegraaf”


Leave a comment