Vloerkleed More - BePureHome - fonQ - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
5 maart 2018 — 7 comments

Dat de lentekriebels aanwezig waren had je misschien al gemerkt aan de uitspatting naar roze in mijn huis.

Daar sluit dit vloerkleed van BePureHome dan ook net weer heerlijk bij aan. Licht en fluffy en vooral heel groot.

bepurehome

Dit kleed van BePureHome is zo super zacht! Hij is niet heel hoogpolig, vind ik heel fijn, maar juist lekker dichtbij de grond. Lekker plat! Maar wel echt super zacht, en de ‘fluff you need’ echt heerlijk om op te liggen en spelen, wat de kinderen dan weer graag doen. Lano heeft zichzelf al meerdere keren lekker geparkeerd op dit vloerkleed gemaakt van katoen, spelend met een autootje. Omdat het toch nog best frisjes buiten is, is het superfijn om hierop te zitten, lekker warm!

Tof merk, tof design

BePureHome, een tof merk, het is stoer, en basic. Het assortiment kent fijne materialen en stoere rauwe kleuren, ik hou ervan! Ze hebben een te gekke collectie dat bestaat uit kasten, stoelen tafels, lampen, plaids en vloerkleden. Voor ieder interieur is er wel iets te vinden. Zo fijn!

Het design van dit tapijt vind ik ook zo leuk. Plusjes, wie houdt er niet van. Door de verschillende grootte van de plusjes word die leuk speels, en de zwarte kwastjes aan het einde maken het weer een beetje bohemien. Een leuke afwerking ipv recht toe recht aan. Zelf ben ik helemaal niet zo bohemien, en toch past het hier erg leuk op onze witte vloer. Het kleed zelf is niet zo knallend wit, meer crème. Wat dan ook een net wat warmere uitstraling geeft dan wit wit. Hier is hij helemaal goed gekeurd, dit ruime kleed van 240 x 170 cm.

bepurehome

bepurehome

Wat ik wel handig vind is om er een antislip kleed onder neer te leggen. Van zichzelf schuift hij nogal. Dus dit is zeker aan te raden, als je niet continue op de vloer wilt liggen om het recht te trekken. Zeker met kinderen in huis is dit een aanrader.

Wat ik wel heb gemerkt is dat hij zich niet heel graag laat stofzuigen, ik ben nogal een het stoeien. Ook al ligt er een onderkleed onder, en heeft het vloerkleed wel wat gewicht, schoonmaken met een stofzuiger is niet zijn hobby. Je kunt hem dus beter uischudden/kloppen buiten. Vind ik persoonlijk makkelijker.

Verder is hij superfijn, en krijg er ook erg veel complimenten over!

bepurehome

bepurehome

De prijs van dit kleed van BePureHome is ook niet te gek. Voor de prijs van 129 euro heb jij dit toffe kleed al op jouw vloer in de woonkamer liggen. Of als je een grote slaapkamer hebt, op de slaapkamer. Lijkt mij in ieder geval erg tof om hem daar neer te leggen. Bij ons net wat te krap.

kleine uitvoering

Maar naast deze afmeting is er ook nog een kleiner maatje de wereld in geworpen die 140 x 70 cm is. Beter om naast je bed te leggen als je eruit stapt, direct heerlijk aan de blote voetjes. Of misschien woon je klein, dus bij je zithoek. Of leuk met de afwisseling met meerdere tapijtjes, wat je tegenwoordig ook veel ziet. Combinaties maken dus. Of je badkamer, ook leuk! De opties zijn er genoeg, en nu komt het leuke, ik heb fonQ gevraagd of ze het leuk vonden hier een winactie van te maken, en ja! je kunt dus dit kleine vloerkleedje winnen!

bepurehome

winnen!

Je wilt natuurlijk graag weten hoe en wat je daarvoor moet doen!
Leuk zou zijn als je ons, fonQ en mij op Instagram, gaat volgen.
Volg je ons al? Leuk! Niet? Doen! We delen beide veel moois en leuks vol inspiratie op woon en lifestyle gebied.

Daarnaast, Tag! Een vriend of vriendin, die hier ook blij van zou worden, je mag zelf kiezen of het 1 persoon, of meerdere.
Ik heb een foto gepost op mijn Instagram-profiel betreft deze win actie, *de eerste foto met het vloerkleed duidelijk in beeld, dus daaronder Taggen en reageren voor het overzicht. Je mag eventueel vertellen, waarom jij! Of waarom jij hem zou willen winnen voor iemand anders, dat mag natuurlijk ook.

Foto delen? Dat mag, maar het hoeft niet. Voel je daarin vrij.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
in samenwerking met fonQ

7 comments op “Vloerkleed More – BePureHome – fonQ”


  Nathalie Mellema

  maart 5, 2018

  Wauw super leuk zeg! Ik volg fonq al een tijdje, mega veel inspiratie op gedaan! Nu ik jou ook volg moet het goedkomen met het nieuwe ‘voorjaarshuis’


  Brenda - Studio Brenstijl

  maart 5, 2018

  wat lief, dankjewel! ik hoop het wel, lekker freubelen thuis ;) en misschien kan je nog een kans maken op een vloerkleedje erbij! :)  maart 12, 2018

  Wat een super mooi kleed♡ en hij ziet er heerlijk zacht uit. Alleen maar plus punten;)  maart 22, 2018

  Gaaf! I’m innnnn!  maart 23, 2018

  Geweldig! Natuurlijk doe ik graag mee. Tot ziens op insta! ?  maart 23, 2018

  […] Vloerkleed More – BePureHome – fonQ […]


  Manon reijnen

  maart 23, 2018

  Wauw wat een mooi vloerkleed! Die zou prachtig staan op onze slaapkamer in het hoekje waar ik elke ochtend te vinden ben. ??


Leave a comment