Drukwerknodig.nl - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
29 oktober 2019 — 0 comments

Foto’s maken is nooit zo’n probleem, maar ze laten afdrukken.. dat is nog weleens een dingetje. En zo af en toe maak ik nog wel eens even spontaan een foto tussendoor van de kids. Maar vaak eindigen ze gewoon op de harde schijf. zonde.

drukwerknodig

Afdrukken dus!

Vaak loop ik rond in huis om foto’s te maken van het interieur. Maar soms loop ik Javi of Lano nog weleens tegen het lijf. Ze komen zich dan even met mij bemoeien, en dan wil je nog weleens zeggen, ok, jij ook even op de foto!

Zo maakte ik afgelopen zomer een tof portret van Javi. Naast een ‘gewone’ lach foto’s maakte ik ook een zwoele foto. Hij kan zo lekker zn oogjes samenknijpen voor dat perfecte plaatje die z’n moeder stiekem ook graag ziet. Met die foto was ik dus gigantisch blij en wilde ik heel graag afdrukken!

drukwerknodig
drukwerknodig

De kans deed zich voor, omdat Drukwerknodig.nl mij benaderde. En laten hun nu ook hele toffe prints op dibond aanbieden. Ik koos voor de 20×30 variant op dibond aluminium. Lekker stoer voor de boys!

Lano is een portret

Stiekem wilde ik het voor elkaar krijgen Lano dus net als zijn broer op de foto te krijgen. Maar het is echt een portret!.. Gekke bekken, lachen gieren brullen. En vooral niet stilstaan. Ik heb echt diverse pogingen gedaan, maar het valt niet mee met deze kleine drol.

Denk je dat je de foto hebt, is het net niet scherp omdat hij zo gigantisch bewegelijk is, en het stiekem net te donker is in huis. Uiteindelijk werd het deze toevalstreffer. Niet per direct zoals ik het voor ogen had, en zo easy te vangen als bij zijn broer, maar wel een foto zoals hij is.

drukwerknodig
drukwerknodig

Specialiteit van Drukwerknodig

Heel blij dus met deze leuke portretten van de boys. Ze hebben een toffe plek gekregen zoals je kunt zien. Wat ik zo stoer vind aan dibond, dat je die structuur kunt zien. Een echt stoer product en omdat ik koos voor een Toplaag van geborsteld aluminium krijgt het helemaal een toffe look, zeker bij hoge contrast en zwart-wit foto’s. Ik vind dit echt een perfecte combinatie.

De specialiteit van Drukwerknodig zijn de boeken die je kunt laten afdrukken. Heel tof dus als je hier graag mee werkt. Genoeg afwerkingen en opties om jouw perfecte boek te laten drukken.

drukwerknodig

Ik ben heel erg blij en tevreden met de afbeeldingen op Dibond die ik heb mogen ontvangen. Alles aanleveren en het verdere bestelproces ging ook heel gemakkelijk, je bent snel klaar en dan kan het wachten beginnen. Ook kreeg ik de prints snel geleverd. Ook niet geheel onbelangrijk.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Drukwerknodig.nl.

Leave a comment