GONE CRAZY / SEND NUDEs - MY DEER ART SHOP - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
16 april 2020 — 0 comments

Zo lang ik al op Instagram actief ben, zo lang ken ik eigenlijk My Deer Art Shop al. En volg ik ze ook. Toen ze nog een fysieke winkel hadden in Haarlem ben ik daar ook weleens geweest. Ze hadden diverse toffe woonaccessoires te koop, maar waar het eigenlijk ook om draait, hun Art prints. Nu is er een nieuwe collectie en ik ben er fan van!

mydeerartshop

NEW IN

De print FUCK ART, SEND NUDES bestond al langer, deze vond ik ook te tof! Maar de poster GONE CRAZY is 1 van de posters uit de nieuwe collectie. Hoe toepasselijk in deze periode waarin we leven. Misschien niet voor iedereen, maar met kinderen is het wel even crazy, en word ik soms ook wel crazy! In een huishouden met kinderen is het ook wel vaker van toepassing vind je ook niet ?

Ik zag het dus helemaal zitten, om met deze posters mijn huis te versieren en hier heerlijk mee los te gaan en te stylen in huis en er fijne plaatjes van te maken. Tof dat My Deer Art Shop dat ook wel leuk vond, dus ik ging ermee aan de slag. Genieten! Ik vind de prints een hele stoer uitstraling hebben en er zitten fijne details in. Ze passen heel goed bij onze sfeer in huis. Neutraal, stoer en dan in een fijne strakke lijst.

mydeerartshop

GIVEAWAY

Wat ik dus ook supertof vind om te vertellen. Je kunt dus een geweldige print van My Deer Art Shop winnen! Nou ja 2 mensen die mee willen doen aan deze GIVEAWAY kunnen een Art Print winnen. Geheel naar eigen keuze natuurlijk en eigen keuze in formaat. Je kunt met deze win-actie mee doen op Instagram, door ons beide te gaan volgen, of dat deed je al, kan natuurlijk ook :) Onderaan deze blog zet ik even de links naar de Instagram pagina’s.

mydeerartshop
mydeerartshop

Alle prints die je vindt zijn geïnspireerd door de natuur, interieur en design en ontworpen door Maaike Koster. Alle prints zijn limited edition, en gesigneerd met handgeschreven nummers.

Het papier is ook supermooi! Geprint op superstevig 250 grams papier, echt top! Mocht je het je afvragen, ik heb de 50×70 afmeting, ben er reuze blij mee, de kwaliteit spat er vanaf!

UPSIDEDOWN

Ben jij er nou ook ondersteboven van ? Doe dan zeker mee met de giveaway op Instagram en bekijk alvast even de prints en droom even verder waar jij jouw favoriet zou ophangen of neerzetten. En natuurlijk vind ik het leuk om alvast jouw favoriet te weten, dus laat dat ook zeker even weten in je reactie bij de foto op Instagram.

mydeerartshop
mydeerartshop

Je vindt MY DEER ART SHOP hier op Instagram.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met MY DEER ART SHOP

Leave a comment