STAY @ HOME BLOGBOX - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
31 augustus 2020 — 0 comments

Wist je nog die blogbox. De stay @ home blogbox. Waar al die leuke goodies inzaten van Jewels with Flair, LOOKX, ASMODEE, SIGG & HG. Nou daar vergat ik door alle hectiek dus een blog over te schrijven. Die blogbox zet ik dus nog even in de spotlight, want dat verdiend die wel. Lees je nog even mee?

JEWELS WITH FLAIR

Deze oorbellen van JEWELS WITH FLAIR zijn hangemaakt door eigenaresse Erline Kramer. Elk sieraad wordt op maat gemaakt, zo heb je dus altijd een uniek item! Bloemoorbellen Labradoriet van Sterling zilver https://jewelswithflair.nl/product/bloemoorbellen-facet-geslepen-labradoriet

Met kortingscode STUDIOBRENSTIJL krijg je 15% korting.

LOOKX

Van LOOKX ontving ik een Anti-aging sheet mask, het masker laat je 10 minuten inwerken en daarna masseer je het even de vloiestof in de huid, en derma skin polish pads, te gebruiken op de gereinigde huid, de prijs van deze pads zijn 38,95.

Na gebruik van de pads voelt mijn huid echt heerlijk aan, fijn zo aan het einde van de dag!

www.lookx.com

ASMODEE

Een partyspel van ASMODEE, Geef een hint! Begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Een leuk en actief spel, ik hou hier wel van!  Je vind dit spel bij  BOL.COM via deze link https://www.bol.com/nl/p/hint-bordspel/9300000000033425/?Referrer=ADVNLGOO002027-G-58409000156-S-490629532266-9300000000033425&gclid=Cj0KCQjwv7L6BRDxARIsAGj-34p2s6wk0xXap77BS5EFH9MBOEAptOc7ckHNwI29PQPj3oGSV3SRuvYaAqBZEALw_wcB

SIGG

Wat superhandig is is deze drinkfles van SIGG t.w.v. 32,95. Ik ontving de roze SIGG drinkfles HOT/ Cold ONE, perfect voor onderweg. Deze is in onze vakantie ook al goed gebruikt, vooral met koude drankjes die koud moesten blijven. Wel zo lekker met die warme temperaturen, en het bleef ook echt lekker koel. Heel fijn! En daarbij ziet hij er ook nog eens heel fijn uit.

https://sigg.nl

HG

En dan een superfijn pakket van HG, met daarin de oven, grill en bbq reiniger, tuinmeubel krachtreiniger, alles reinigende interieur spray, toetsenbordreiniger, hygiënische toiletruimte alledag spray en hygiënische toiletgel.

Hoe chill is die toetsenbord reiniger, daar werd mijn laptop wel even blij van en dat had die echt nodig. Superfijn! Allemaal erg fijne producten van HG voor in huis en tuin, echt superfijn! 

Je vind de producten via onderstaande links.

https://hg.eu/nl/producten/hg-toetsenbordreiniger

https://hg.eu/nl/producten/hg-alles-reinigende-interieur-spray

https://hg.eu/nl/producten/hg-tuinmeubel-krachtreiniger

https://hg.eu/nl/producten/hg-oven-grill-barbecuereiniger

https://hg.eu/nl/producten/hg-hygienische-toiletruimte-alledag-spray

https://hg.eu/nl/producten/hg-hygienische-toiletgel

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met RVGPR.

Leave a comment