Draadstoel aan tafel - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
16 oktober 2019 — 0 comments

Draadstoel. Die stond al een tijdje op mijn lijstje. Er zijn er zoveel, maar wat is nu de juiste. Het leek me een leuke toevoeging aan de tafel, en onze nieuwe stoel is nu al Javi z’n favoriet.

draadstoel

draadstoel

Draad draad draad

We hadden al een tijdje een toffe draadkruk, die is iets hoger dan de ‘normale’ stoelen aan de tafel. Super handig als kruk voor de kinderen. Daarom leek mij een draadstoel voor ons ‘grote mensen’ erbij ook wel erg gezellig. Zo dacht ik eerst aan een zwarte draadvariant, maar aangezien ik wel van wat verschil en afwisseling houdt in de stoelen, leek een witte me toch beter, ook in de combinatie met de zwarte draadkruk en de zwarte, witte en grijze DSR style stoelen.

draadstoel

Stiekem kan ik dus ook niet wachten tot de kinderstoel weg is bij de eettafel, ik ben er eigenlijk wel klaar mee, maar tot zover word hij nog goed gebruikt en hebben we hem nog wel nodig met onze eigenwijze kleine man. Die zou namelijk al best op de zwarte kruk kunnen, aangezien Javi nu al zijn nieuwe favoriet heeft gevonden.

Het zo heel fijn zijn als we ooit meer ruimte hebben in deze hoek, rond tafelen was al een fijne optie, maar we komen toch nog een soort van ruimte tekort vind ik zelf. Maar het is wel heel gezellig zo met al deze verschillende stoelen!

draadstoel
draadstoel

Chairs & More

De witte draadstoel Tiama komt van Chairs & More en is heel stabiel door de schuin naar beneden lopende stoel poten en de stoel heeft een lekker breed zitvlak. Afwisselend met het leuke patroon in de stoel, vierkanten en smalle stroken, maar het maakt de stoel niet te druk. En wat ik altijd prettig vind, hij is lekker luchtig! Het is best een flinke stoel, maar omdat het een open stoel is hij zeker niet te intens aan de tafel. Wel echt een fijne eyecatcher!

draadstoel

Even over Chairs & More zelf. Dit leuke bedrijf bestaat sinds 2017 en was toen vooral gericht op de stoelen. Ondertussen is er iets ‘more’ bijgekomen als in leuke woonaccessoires, bijzet en salontafels en verlichting. Het word dus alleen maar mooier! En natuurlijk kun je ze vinden via Instagram & Facebook, zeker even gaan volgen om op de hoogte te blijven!

draadstoel

Niet alleen leuk aan de eettafel

Ook op andere plekken in huis doet de stoel het goed. Omdat het best wel een stoere brede stoel is, is hij ook supertof op een andere plek in huis. Gewoon een toffe eyecatcher! Dus als je de ruimte er voor hebt, kun je hem zeker ook op een andere plek in huis zetten, zo creëer je weer een leuk en gezellig nieuw hoekje. En omdat het een leuke en toch opvallende stoel is door zijn leuke uitstraling is dat helemaal geen straf om naar te kijken.

draadstoel

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Chairs & More.

Leave a comment