Interieur | Branding shoot | Content creator.

Een afgerond interieur project en je wilt daar graag beeld van hebben? Een mooi product dat je gestyled en gefotografeerd wilt hebben? Brand fotografie, beeld van jou of voor jouw onderneming? Mail mij vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken! 

Interieurfotografie |  Voor mij mooi beeld, geen standaard foto’s die je zomaar zelf zou schieten. Bereik jouw klanten met goed beeld! Ik wil sfeer en details vastleggen. Jouw project tot leven laten komen. Inspirerend beeld maken waar je naar wilt blijven kijken! Hetgeen wat het huis zo mooi, eigen en uniek maakt. Heb jij een waanzinnig interieur project afgerond en wil je hier beeld bij? Voor jouw bedrijf maak ik graag mooi beeld van het door jou afgeronde project. 

Branding shoot | Laat zien wie je bent! Jouw verhaal vastleggen op beeld. Het gezicht achter de onderneming. Wie ben jij en wat doe jij? Mijn doel is jou mooi in beeld te brengen met je werk en waar jij je mee bezig houdt. Beelden die jij goed kan gebruiken als ondersteuning van jouw onderneming. We overleggen vooraf wat jouw wensen zijn en vertalen dit naar mooi beeld! 

Content Creator | Jij wilt foto’s van jouw product in een toffe, mooie bijpassende omgeving. Let’s do it! Groot of klein, ik ga hier graag mee aan de slag in mijn woning als deze sfeer jou bevalt. 

Maak het waar! | Neem contact met me op voor de mogelijkheden en we maken er wat moois van!  Stuur je bericht via het contactformulier of stuur direct een mail naar mail@studiobrenstijl.nl.

Personal story

Ik ben Brenda, getrouwd met Dave en moeder van 2 jongens, Javi en Lano. We wonen vlakbij de kust in het Westland. Met mijn passie voor interieur in combinatie met mijn liefde voor fotografie ben ik een echte ‘content creator’ die graag aan de slag gaat met toffe projecten. Stiekem het liefst gericht op interieur. Daarbij vind ik het ook erg leuk om samen te werken met diverse interieur merken, maar ook op gebied van lifestyle en sport, want ik ben ook lekker fanatiek op dat gebied. Dit vind je allemaal op mijn Instagram feed. Geweldig leuk om te doen en waar ik veel voldoening uit haal en creativiteit in kwijt kan.
Sporten vind ik een hele fijn uitlaatklep! Hardlopen, bodypump of anders in de sportschool en sinds een paar jaar vind je mij ook op de racefiets. Lekker touren en uitdagingen pakken! 

fotografie

Fotograferen zit in je of niet, wat begon als kleine hobby met leuke reacties en is uitgerold tot een freelance baan. Met een opleiding op de fotovakschool om meer bij te leren en te ontdekken, en daarna  vele en diverse shoots mogen doen. Shoots als familie, newborn en persoonlijk portret tot bruidsfotografie. Genoeg gedaan en geleerd, maar uiteindelijk vind je je eigen weg en vind je wat je echt het beste ligt op fotografie gebied, en dat is wat ik uiteindelijk nu en graag doe op Interieurgebied. Door deze combinatie ben je bij mij aan het juiste adres voor wat jij zoekt en wilt! 

Ook voor jouw ? Zoek contact met mij op! & ga mij vooral volgen op Instagram zodat je kunt zien en volgen wat ik doe.