Urban Nature Culture - Deens.nl - Studio Brenstijl %Studio Brenstijl
10 november 2022 — 0 comments

Niets is fijner dan met leuke woonaccessoires je huis een fijne sfeer te geven. De accessoires van Urban Nature Culture vind ik altijd prachtig en blijven me inspireren. Bij Deens.nl mocht ik wat leuke items uitzoeken van dit merk en natuurlijk ben ik ermee aan de slag gegaan in huis!

deens.nl

handmade

Diverse producten van Urban Nature Culture zijn handmade. Juist heel tof, want zo is natuurlijk elke item uniek in zijn soort. Zo ook de schaal op voet die ik uitkoos, deze is van de nieuwe collectie. Deze is gemaakt van katoen-mache, hij is echt zo licht als een veertje.

Kan eigenlijk nog niet kiezen waar ik hem wil neerzetten, want hij staat heel tof om het bankje naast de bank, maar op de eettafel is hij natuurlijk ook heel fijn! De keuze is reuze. Ik vind het vaak leuk om zoiets als dit leeg te laten, maar gewoon je appels erin, of een mooi klein accessoire erin is ook leuk!

deens.nl
deens.nl

Uniek

Naast dat veel items handmade zijn, vind ik alle accessoires van Urban Nature Culture uniek. Want zeg nou zelf, hoe origineel is de ronde lamp van Keramiek. Ze noemen hem ook wel Tafellamp Tree. Het is eigenlijk een tof object voor in huis, maar het leuke is dat er licht uit komt. Dubbel geluk! Hij is toch waanzinnig!

deens.nl
deens.nl

Een vaas kan natuurlijk niet ontbreken, en daarom koos ik ook nog een vaas uit de collectie. Dit is vaas Pebbles, het doet je denken aan een stapeltje stenen. En fun fact, hij heeft een groenig kleurtje.

Sinds we een nieuw behangetje hebben, waar toch een soort groen vleugje doorheen zit, kan ik dit kleurtje wel waarderen in huis. Dit wil ik dan ook graag terug laten komen met dit vaasje. Hij is niet knallend groen, maar heeft een hele mooie groene aardse tint. Daar blijf ik rustig van ;)

deens.nl

Fijne sfeer

Helemaal blij met deze nieuwe items in huis. Ze geven zo’n fijne sfeer, en daarnaast zijn ze ook zo mooi! Blijft me toch steeds weer verbazen. Je vind deze en nog meer prachtige spullen op Deens.nl.

Heb je een vraag over deze of andere items? Laat het me weten.
Of laat een berichtje achter op mijn Instagram.

Styling en Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met
Deens.nl

Leave a comment