Interieurfotografie.

Een afgerond interieur project en je wilt daar graag beeld van hebben? Fotografie van je winkel/bedrijfspand. Een mooi product dat je gestyled en gefotografeerd wilt hebben? Alles kan en ik heb er zin in om dit te fotograferen!

Interieurfotografie is voor mij mooi beeld, geen standaard foto’s die je zomaar zelf zou schieten. Ik wil sfeer en details vastleggen. Hetgeen wat jouw huis zo mooi en eigen en uniek maakt. Misschien heb je een interieur project afgerond en wil je hier beeld bij. Maar het kan ook zijn dat jij je huis eens door een ander wilt laten vastleggen, voor eigen gebruik, instagram of wellicht omdat jouw huis zo speciaal is dat je het wel kunt proberen om in een magazine te laten publiceren. De mogelijkheden zijn er, en dromen kunnen werkelijkheid worden.

Bovenstaande geld natuurlijk ook voor jouw leuke winkel of bedrijf.

Gestylede shoot
Jij wilt foto’s van jouw product in een toffe, mooie bijpassende omgeving. Let’s do it! Groot of klein, ik ga hier graag mee aan de slag in mijn woning als deze sfeer jou bevalt.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden en we maken er wat moois van!  Stuur je bericht via het contactformulier of stuur direct een mail naar mail@studiobrenstijl.nl.

.

Personal story

Hey, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Brenda, getrouwd met Dave en moeder van 2 jongens, Javi en Lano. We wonen vlakbij de kust in het Westland. Met mijn passie voor interieur in combinatie met mijn liefde voor fotografie ben ik een echte content creator die graag aan de slag gaat met toffe projecten. Voornamelijk gericht op interieur. Zo werk ik veel samen met diverse interieur merken, maar ook op gebied van lifestyle en sport, want ik ben ook lekker fanatiek op dat gebied. Dit vind je allemaal op mijn Instagram feed. Geweldig leuk om te doen en waar ik veel voldoening uit haal en creativiteit in kwijt kan.

fotografie

Fotograferen zit in je of niet, wat begon als kleine hobby met leuke reacties en is uitgerold tot een freelance baan. De fotovakschool gevolgd om meer bij te leren en te ontdekken, en vele en diverse shoots mogen doen. Van kleine shoots als familie, newborn en persoonlijk portret tot bruidsfotografie. Genoeg gedaan en geleerd, maar uiteindelijk vind je je eigen weg en vind je wat je echt het beste ligt op fotografie gebied, en dat is wat ik uiteindelijk nu en graag doe op Interieurgebied. Lekker stylen en fotograferen!

Wil jij dit ook? Zoek contact met mij op! & ga mij vooral volgen op Instagram zodat je kunt zien en volgen wat ik doe.