Over..

Hey, wat leuk dat je hier bent! Ik ben Brenda, getrouwd met Dave en moeder van 2 jongens, Javi en Lano. We wonen vlakbij de kust in het Westland. Met mijn passie voor interieur in combinatie met mijn liefde voor fotografie ben ik een echte content creator die graag aan de slag gaat met toffe projecten. Voornamelijk gericht op interieur. Zo werk ik veel samen met diverse interieur merken, maar ook op gebied van lifestyle en sport, want ik ben ook lekker fanatiek op dat gebied. Dit vind je allemaal op mijn Instagram feed. Geweldig leuk om te doen en waar ik veel voldoening uit haal en creativiteit in kwijt kan.

.

.

fotografie

Fotograferen zit in je of niet, wat begon als kleine hobby met leuke reacties en is uitgerold tot een freelance baan. De fotovakschool gevolgd om meer bij te leren en te ontdekken, en vele en diverse shoots mogen doen. Van kleine shoots als familie, newborn en persoonlijk portret tot bruidsfotografie. Genoeg gedaan en geleerd, maar uiteindelijk vind je je eigen weg en vind je wat je echt het beste ligt op fotografie gebied, en dat is wat ik uiteindelijk nu en graag doe. Daarbij is product fotografie ook echt iets wat ik geweldig leuk vind en waar ik mijn energie uithaal. Lekker stylen en fotograferen!

Wil jij dit ook? Zoek contact met mij op! & ga mij vooral volgen op Instagram zodat je kunt zien en volgen wat ik doe.

.

.

Samenwerken

Wil je graag samenwerken met jouw merk of product? Leuk! Stuur mij gerust een mailtje en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wil je meer dan alleen een tof beeld en vermelding op Instagram. Bijvoorbeeld een gestylde shoot waarin jouw product staat te shinen. Ook dat is mogelijk, neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Zoek je een toffe locatie voor jouw producten te fotograferen, dan staat mijn huis voor jou ter beschikking. van Tjalle en Jasper ging je voor.

Stuur je bericht via het contactformulier of stuur direct een mail naar mail@studiobrenstijl.nl.