Persoonlijk & Studio Brenstijl

Hey! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Graag vertel ik even wie ik ben en wat ik doe, want ik ben van vele markten thuis.

Mijn naam is Brenda Scholtes, getrouwd met Dave & moeder van twee stoere jongens, Javi & Lano. We wonen aan de kust in het Westland.

Na wat jaren in verschillende branches te hebben gewerkt ben ik voor mijzelf begonnen. Fotograferen doe ik al heel wat jaren, een ruime 10 jaar, als hobby begonnen, waarna ik uit interesse een opleiding heb gevolgd op de Fotovakschool in Rotterdam. Toen de kids kwamen ben ik meer een andere richting op gestapt. Met de liefde voor interieur en eigen creativiteit ontstond er een webshop. Woonaccessoires en Kids goodies. Handmade, met veel zwart wit en met een stoere eigenwijze twist. Hier ben ik 3 jaar geleden na een leuke tijd mee helaas mee gestopt.

fotografie

Met het fotograferen ben ik ook andere stappen gaan maken. Na veel Bruidsfotografie & gezins en babyfotografie te hebben gedaan, ben ik mijn liefde en passie voor interieur gaan volgen, en mijzelf meer gaan focussen op het gebied van woning en vastgoedfotografie.

Voor de verkoop van huis of bedrijfspand, maar ook voor inspirerende fotografie & afgeronde interieurprojecten. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk. Daarnaast let ik ook op de styling voordat ik begin met fotograferen.

Mijn samenwerkingen met bedrijven tot zover zijn met Verkade Keukens en Wonen a la Carte. Wil je als particulier je jouw woning verkopen en goede foto’s, ook daarvoor kun je me benaderen.

bloggen & samenwerkingen

Wil je graag samenwerken als bedrijf en woon/webwinkels. Ook dat doe ik graag, ik heb ervaringen gedeeld met fonQ, lil.nl en Flinders. Ook heel tof om met startende ondernemingen samenwerkingen te doen.

Zowel bedrijven als particulieren kan ik helpen met hun interieur(producten). Hierbij kun je denken aan gestylde shoots en productfotografie, maar ook (blog)reviews.

Zoek je een toffe locatie voor jouw producten te fotograferen, dan staat mijn huis voor jou ter beschikking. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.