Persoonlijk & Studio Brenstijl

Hey! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Graag vertel ik even wie ik ben en wat ik doe, want ik ben van vele markten thuis.

Mijn naam is Brenda Scholtes, getrouwd met Dave & moeder van twee stoere jongens, Javi & Lano. We wonen aan de kust in het Westland.

Na wat jaren in verschillende branches te hebben gewerkt ben ik voor mijzelf begonnen. Fotograferen doe ik al heel wat jaren, een ruime 10 jaar, als hobby begonnen, waarna ik uit interesse een opleiding heb gevolgd op de Fotovakschool in Rotterdam. Toen de kids kwamen ben ik meer een andere richting op gestapt. Met de liefde voor interieur en eigen creativiteit ontstond er een webshop. Woonaccessoires en Kids goodies. Handmade, met veel zwart wit en met een stoere eigenwijze twist. Hier ben ik 3 jaar geleden na een leuke tijd mee helaas mee gestopt.

fotografie

Met het fotograferen ben ik ook andere stappen gaan maken. Na veel Bruidsfotografie te hebben gedaan, heb ik besloten hiermee te stoppen en meer voor mijn eigen weg te kiezen. Ook heb ik na heel veel diverse lifestyle fotografie en portretten op divers gebied ook daar voor nu een stop op gezet. Je mag me zeker nog benaderen en dan kan ik kijken of en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vanwege mijn liefde en passie voor interieur, ben ik me voornamelijk meer gaan focussen op het gebied van woning en vastgoedfotografie. Voor de verkoop van huis of bedrijfspand, maar ook voor inspirerende fotografie & afgeronde interieurprojecten. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk. Daarnaast let ik ook op de styling voordat ik begin met fotograferen.

Mijn samenwerkingen met bedrijven tot zover zijn met Verkade Keukens en Wonen a la Carte. Wil je als particulier je jouw woning verkopen en goede foto’s, ook daarvoor kun je me benaderen.

bloggen & samenwerkingen

Daarnaast blog ik ook graag. Ik werk daarbij graag samen op het gebied van interieur met bedrijven en woon/webwinkels. Denk aan fonQ, lil.nl en Flinders. Niet alleen de grote interieur bedrijven spreken mij aan, ik vind het ook heel leuk om met startende ondernemingen samenwerkingen te doen. Bij al deze samenwerkingen kijk ik wel of het bij me past. Want ik wil wel graag met vol enthousiasme een leuk en vooral eerlijke blog(review) maken met uiteraard fijne inspirerende foto’s.