Persoonlijk & Studio Brenstijl

Haai! Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Graag vertel ik even wie ik ben en wat ik doe, want ik ben van vele markten thuis.

Mijn naam is Brenda Scholtes, getrouwd met Dave & moeder van twee stoere jongens, Javi & Lano. We wonen aan de kust in het Westland.

Na wat jaren in verschillende branches te hebben gewerkt ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje. Fotograferen doe ik al heel wat jaren, ruim 10 jaar, als hobby begonnen, waarna ik uit interesse ook nog een opleiding heb gevolgd op de Fotovakschool in Rotterdam. Door de kids ben ik daarna een andere stap gaan maken op creatief gebied en zo ontstond de webshop. Woonaccessoires en Kids goodies. Handmade, met veel zwart wit en met een stoere twist.

fotografie

Met het fotograferen ben ik andere stappen gaan maken. Na veel Bruidsfotografie te hebben gedaan, ben ik wat ‘kleiner’ gegaan. Dus doe ik voornamelijk veel lifestyleshoots, als newborn, familie en kids, zwanger en loveshoots. Ook voor zakelijke portretten kun je bij me terecht.

Vanwege mijn liefde en passie voor interieur, ben ik me ook meer gaan focussen op het gebied van woningfotografie/vastgoedfotografie. Voor de verkoop van huis of bedrijfspand, maar ook voor inspirerende fotografie & afgeronde interieurprojecten. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk. Daarnaast let ik ook op de styling voordat ik alles op de foto zet.

Mijn samenwerkingen met bedrijven tot zover zijn met Verkade Keukens en Wonen a la Carte. Maar wil je jou woning verkopen en goede foto’s, ook daarvoor kun je me benaderen.

bloggen & samenwerkingen

Daarnaast blog ik ook graag. Mijn shoots komen daarin uitgebreid voorbij, zodat je een ruime blik krijgt op mijn werk.

Ook werk ik graag samen op het gebied van interieur met bedrijven en woon/webwinkels. Denk aan fonQ, lil.nl en flinders. En het is ook heel leuk om met startende ondernemingen samenwerkingen te doen. Bij al deze samenwerkingen kijk ik altijd wel of het bij me past. Want ik wil wel graag met vol enthousiasme een leuk blogbericht maken met uiteraard fijne inspirerende foto’s.