Tof behang op je muur - wat nu? - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
9 september 2019 — 0 comments

Al die tijd al blij met het fantastische behang van KEK Amsterdam op de muur. Maar wat zet je nu voor zo’n muur neer! Na wat zoeken en nadenken heb ik het gevonden!

Het was echt even een stap voor me, om van die blanco witte muur over te gaan naar en echt wandbekleding met het behang van KEK Amsterdam. Voorheen hing er een wandplank en stond het Ivar kastje daar. Ik vond het heel gezellig, maar ik vond het hartstikke zonde om wederom beide items weer op die plek neer te zetten.

Luxeprobleem

Al die tijd wist ik niet goed wat ik hiermee aan moest. De eettafel heb ik zelfs al eens voor de muur geschoven, wat natuurlijk supertof stond! Zo zie ik dit behang ook in de meeste huishoudens, bij de eettafel. Maar onze woonsituatie is totaal anders, dus het was vooral leuk voor de foto’s.

Lekker luchtige oplossing

Na lang wikkel en wegen kwam ik het ineens tegen. Een open kastje, niet te groot, maar ook niet te klein. Nu heb ik al een giga grote open kast, maar om die voor de muur zetten leek me niet echt leuk, en wederom zonde van de muur.

Het kastje vond ik bij Jysk, en het leuke was het is momenteel afgeprijsd. Het is van de TEGLUM lijn. Wel opschieten als je hem ook graag wilt, tot 15 september loopt deze korting.

Hierbij ging ik voor de witte variant, dan knalt hij niet zo uit de muur, waardoor de kast alle aandacht gaat vragen, wat wil ik niet! Hij blend zo mooi mee, en is hij wel aanwezig maar op een rustige manier.

Ik wilde eerst voor het kastje met 2 plankjes gaan, maar aangezien ik wel van wat hoogte hou en hij niet te breed is, vond ik 3 plankjes een betere keuze, en het scheelde maar 8 euro.


Ik heb de kast niet in het midden geplaatst, maar wat aan de zijkant, juist omdat daar ook wat minder tekening zit, maar ook omdat ik dan meer ruimte over hou, en kan de vloerlamp van van.Tjalle.en.Jasper daar mooi ‘shinen’.

Zwarte touch!

Onze zwarte vloerlamp vond ik ik niet in dit plaatje passen, dus die moest hier wijken. Maar ik hou van zwart, dus dat is zeker teruggekomen. De klok van zuiver dwaalde ook wel even door het huis, sinds die niet meer op zijn oude plekje de wandplank kon staan, dus die is weer teruggekomen in de kast.

Ook niet teveel spul in de kast, het moet luchtig blijven. Transparante items zijn dus wel een must.

En wat dan van de gave zwarte mobiel die ik pasgeleden ontving van Kinetic Levi. Zeker even gaan volgen via Instagram en natuurlijk de shop checken voor nog meer toffe mobielen. Wel even geduld hebben want ze zijn Handmade uit Rusland. Mobile Dolly danst hier nu dus ook fijn rond, en geeft zo’n tof speels effect aan het hele tafereel.

Helemaal blij met mijn keuze en de combinatie van alle spullen en decoratie, lekker sfeertje, rustig en toch kan ik mijn spullen kwijt en komt alles zo goed tot zijn recht. ‘Woonprobleem opgelost!’

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KEK Amsterdam en Kinetic Levi. De kast van JYSK is zelfgekocht.

Leave a comment