Stoelendans - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
5 september 2019 — 0 comments

Soms weet je het ineens. Tijd voor een stoelendans en om een ronde tafel kan je zo lekker dansen met stoelen.

stoelendans

Eigenlijk zijn de stoelen bij mij altijd zwart of wit geweest rond de tafel. Waarom dat zou was weet ik eigenlijk niet, het lag waarschijnlijk gewoon voor de hand om altijd voor die kleuren te gaan in ons huis. Misschien ook omdat ze vaker in zwart of wit te vinden zijn, maar ik ben vreemd gegaan!

stoelendans

stoelendans


Creatief met de stoel

Maar waarom zou ik niet eens een extra tussenkleur erbij voegen. Zo kwam ik uit bij deze te gekke stoel van Vintagelab15. De Eames DSR style stoel. Zo fijn dat je lekker creatief kunt zijn met deze stoel, in al die kleuren en onderstel combinaties, zo kan je echt helemaal een stoel naar jou keuze maken.  Ik ging dus voor deze Warm Grey variant, met het zwarte frame.

Waarom heb ik dat nou toch nooit eerder gedaan! We hebben immers al een grijze bank en een grijze locker, dus waarom er nooit in accessoires werd toegevoegd in deze kleur weet ik al niet, maar de gedachte om dus eens een grijze stoel bij de rest van de zwart wit club rond de eettafel toe te voegen, heeft ook wel even geduurd. Maar wat is het fijn en leuk! Net even dat kleine beetje extra, dat kleine kleurtje net even anders. Te gek vind ik het.

stoelendans

Ronde taferelen

Met een ronde tafel is het al helemaal een feest, want je kunt er zo lekker mee schuiven, stoelen een ander plekje geven ed. Stoelendans rond de tafel,  en het is ook gezellig zo rond tafelen. Wist je trouwens dat ze bij Vintagelab15 ook ronde tafels verkopen in diverse afmetingen?

stoelendans

Onze tafel is 1.20m om even een beeld daarbij te geven. We hebben de eettafel voorheen meer in de woonkamer gehad, maar praktischer voor ons om in de keuken te eten. Maar de ruimte is beperkt, met een grote robuuste steigerhouten eettafel was het best een sta in de weg (het kon net). Rond tafelen was hier dus een superfijne oplossing! De afmeting is in deze hoek dus helemaal prima! Voeg een paar toffe stoelen toe, in jouw kleurstijl en je hebt een superfijne creatieve plek naar je eigen smaak.

De tafel kan je lekker schuiven, de stoelen kan je lekker schuiven, helemaal fijn om zo creatief te kunnen zijn, zeker als je net zo van schuiven houdt als ik!

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Vintagelab15.

Leave a comment