Lichtgevend accessoire - de boeklamp van LEDR - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
13 januari 2022 — 0 comments

Een lamp in je huis, zonder snoer en hij heeft niet veel ruimte nodig, dan heb ik het natuurlijk over de Boeklamp van Ledr.

Makkelijk te stylen, en je hebt overal wel een plekje voor deze toffe lamp!

ledr-boeklamp

Superhandig dat hij snoerloos is, ja hij heeft wel een bijgeleverd snoertje met USB zodat je hem kunt opladen, want hij raakt toch een keer op. Je legt hem over makkelijk neer, zoals ik nu op de tafel heb gedaan. Ideaal stylen en direct sfeer!

mooi van binnen, maar ook van buiten

Het is ook alleen al een mooi accessoires als hij dicht is, want een mooie kaft heeft deze boeklamp van LEDR ook. Ik heb gekozen voor de Walnoot kleur in maat L en heeft de fijne prijs van 44.99.

Zo heb je 3 maten en keuze ook walnoot of esdoorn. Net wat past bij jou stijl in huis.

gratis licht!

Het leek mij leuk de lamp eens gewoon bij de eettafel neer te leggen. De lamp geeft flink wat licht, maar overdag is het ook gewoon erg gezellig als hij aanstaat, en dat zonder verspilling van elektriciteit.

Natuurlijk ook erg gezellig op je salontafel, bovenop een kastje in de huiskamer, of naast je bed als nachtlamp is ook superhandig en prettig.

En wil je nou even geen licht, dan laat je hem gewoon ‘leeglopen’ is het alleen al een mooi accessoire zonder licht om naar te kijken.

Wordt jij hier ook zo blij en geïnspireerd van? Bezoek dan even de website van LEDR. Naast boeklampen hebben ze ook toffe letterborden, lichtslingers en nog veel meer andere mooie spullen.

ledr-boeklamp

Styling en Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met
 LEDR

Leave a comment