Gallerix aan de muur - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
16 juli 2021 — 0 comments

Gallerix posters aan de muur. Hou er zo van! Toffe posters met mooie prints, en dan eigenlijk altijd wel abstract, zo tof! Toch kwam er ook dit een botanische print bij. Ook de kinderkamer werd niet overgeslagen!

gallerix

Combinaties maken

Altijd wel lastig om te kiezen. Zoveel leuks, maar ik wil dan ook direct leuke combinaties maken. Als ik dan een favoriet heb, in dit geval was dat de Lanton Brown No2 Poster, ga ik op zoek naar de leuke combinatie. Manlief wil dan altijd graag weer iets botanisch, en uiteindelijk kwam ik uit bij de Ficus Black Poster. Ze doen het erg leuk samen!

gallerix

Favorieten

Ben je benieuwd naar al mijn favorieten van Gallerix? Ik heb een lijstje gemaakt, zodat je mijn keuzes kan bekijken! Klik even op de ‘mijn favorieten’ tekst zodat je ze kunt zien!

Daarnaast mag ik ook een fijne kortingscode aanbieden waarmee je een hele fijne korting krijgt op jouw posters bij Gallerix. Gebruik hiervoor ‘Brenda30’ bij het vakje Voucher, en de korting van 30% wordt verrekend!

Wat ook superhandig is, ze hebben ook hele mooie lijsten die je direct bij je posters kunt bestellen. Ik heb gekozen voor de eiken lijsten, vind ik mooi! Mijn posters en lijsten hebben trouwens het formaat 50×70.

Poster in de kinderkamer

Ook kwam er een toffe abstracte poster in de kamer van Lano. Hij is 5 jaar, en toen ik de poster Graphical Number 5 Poster tegenkwam, vond ik hem direct qua kleur en vormgeving zo tof. Die moest op zijn kamer komen!

gallerix

Ik vind het altijd leuker om juist niet de standaard kinderkamer posters te kiezen. Heb er niet zoveel mee, en leuker om de ‘volwassen’ posters juist in deze kamers te combineren. Past beter bij mijn stijl. Dat het een kinderkamer is zie je toch wel ;)

Natuurlijk zijn er echt wel toffe posters voor kinderen. Zo vind ik de geboorteposters weer wel geweldig, deze vind je dus ook bij Gallerix in de shop. En uiteraard zijn er ook de echte kinderposters te vinden. Welke ook echt wel heel fijn zijn op kinderkamers.

gallerix

Vergeet zeker niet om mijn kortingscode van 30% ‘Brenda30’ te gebruiken als je overweegt ook een leuk setje posters uit te kiezen.

Heb je vragen? Stel ze! Bijvoorbeeld dit, de lijsten hebben geen glas, maar plexiglas, maar zoals je ziet, het ziet er wel net zo mooi uit!

Styling en Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met
Gallerix

Leave a comment