Batmanslinger - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
10 december 2015 — 0 comments

De batmanslinger heb ik een tijdje in het assortiment gehad. De zwarte vilten slinger was altijd erg in trek, en het haalde pasgeleden zelfs de VT-wonen (het extra bijblad voor abonnees) waarin de slinger voorbij kwam bij een binnenkijker. Ik wist van niets! Dus dat was een erg leuke verassing toen ik daar op werd geattendeerd! Super foto en duidelijk onze naam vermeld. Super gaaf!

12271530_926085947469413_1664737073_o

Ik bedacht me dat het misschien toch wel super zou zijn als de slinger weer terugkwam in het assortiment, maar gezien de tijd die ik steeds iets minder krijg en heb, leek het me niet zo handig om weer op mn zolderkamertje een heleboel batmanhoofdjes uit te knippen en als slinger te verwerken. Daarnaast mocht van mij de kwaliteit ook wel wat omhoog en sta ik open voor kleine verandering. Na lang zoeken, nadenken, en veel mailtjes hebben we een super optie gevonden en we hopen dat deze in de smaak gaat vallen. Wij zijn in ieder geval helemaal blij met de vernieuwde variant van de batmanslinger!

12341296_907026946077525_2132140823851724850_n

Vandaag kwam het doosje binnen met de eerste ‘lading’ die we verwerken tot slinger.

Onze kleine man is in ieder geval fan! Die riep direct, mooooooooii! uit. Kijk dat moeten we hebben, dat de kleintjes er ook blij van worden.

double1

De nieuwe slinger is gemaakt van Berkenplex, een fijn en mooi materiaal, wat niet te zwaar is, en er erg mooi uitziet. Mooi blankhouten kleurtje, en omdat we de slingers zelf in elkaar zetten, letten we er ook op dat de mooie kant van het hout aan de voorkant zit. Omdat niet iedereen, zoals ik, helemaal fan is van zwart is deze houten variant voor elke baby en/of kinderkamer weggelegd, maar blijft hij zeker net zo stoer als die al was.

De prijs is uiteraard wel veranderd, duurder maar zeker beter en steviger materiaal. Kwalitatief alleen maar beter geworden!
De slingers zijn zo’n 130 cm lang, en hebben 5 batmankoppies. Een fijne lengte, niet te lang, maar ook niet te kort.

_MG_5612

double2

_MG_5619

Wil jij ook zo’n fijne slinger in huis halen? Bestel hem dan in de webshop. Hij kan door de brievenbus, dus dat is helemaal fijn! :)

En aanstaande zaterdag staan we op de HOEK MADE MARKET in FORT 1881. In Hoek van Holland.
De markt is van 12.00 tot 17.00 uur!
Adres: Stationsweg 82 te Hoek van Holland

Uiteraard nemen we daar ook de slinger mee naartoe.

Ontwerp & Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment