Tof spul van House Of Products - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
19 maart 2018 — 0 comments

House of Products, je hebt er vast weleens van gehoord toch? Die leuke webshop die hele leuke

woon-kids en lifestyle producten

verkoopt van diverse hippe merken. Onlangs kreeg ik wat leuke spullen van ze opgestuurd, een echt verrassingspakket, waar de kinderen ook wel vrolijk van worden.

house of products

Broomdtrommel liefde

Waar de oudste heel blij van word hier thuis, waren de te gekke broodblikken in de vorm van een tractor. Wat een leuke verrassing was dat! De jongste is gek op autootjes, dus die kan de tractor dan ook wel waarderen. Hij wist nog niet goed wat het was voor een ‘ding’, maar dat het wielen had en op een auto leek was goed, hij ging er gelijk mee spelen alsof hij echte rollende wielen had. Voor beide superhip en leuk om mee te nemen naar school/kinderopvang. En ze hebben beide een eigen kleurtje met bijpassend elastiek. Daar hoeven ze geen ruzie over te maken. Boys will be boys.

house of products

house of products

Give ‘m some love

Ook leuk om ze wat liefde mee te geven. Dat kan met het leuke boekje ‘Broodtrommelliefde‘. Hierin staan al voorgedrukte boodschappen, voor je kinderen te laten weten dat je ze lief vind. Maar er zitten ook briefjes in waar je zelf een leuke broodtrommelboodschap op kunt schrijven en stiekem kunt meegeven. Een leuke verrassing tijdens je boterham.
house of products
Deze briefjes zijn er ook als ‘briefjes voor de liefste’. Om aan je partner mee te verrassen, als je weg bent, en je partner thuis komt, kan jij een boodschap achterlaten met een hoopje liefde :).

houseofproducts

Send it or style it

Wederom kent House of Products een leuke kaartenlijn. Hou je van kleur of zwart wit? Voor beide stijlen zijn er fijne kaarten die je als setje kan aanschaffen. Leuk voor in je interieur, maar natuurlijk ook heel lief als je er eentje de deur uit stuurt.
house of products

house of products
Uiteraard ben ik fan van de zwart wit varianten. Wat zijn ze leuk! Met een toffe print en een kleine boodschap.

Mocht je toch echt liever meer kleur in je leven hebben, dan is dat ook geen probleem, want deze leukerds met gouden glim zijn ook prachtig! Wat zo leuk is dat je ze nu met korting shopt! Want House of Products heeft deze week 20% korting op geselecteerde interieur producten in daar vallen deze kaarten dus ook precies net onder. Hoe fijn!
house of products

take care

Ook verzorgingsproducten zijn te vinden bij House of Products. En ze hebben zelfs daar aan een fijne style gedacht. Mooie interieur tasjes, en fijn vormgegeven verzorgingsproducten van het merk Mijn Stijl. Staat mooi in je badkamer, en dat vind ik nou weer fijn.
house of products
De toilettasjes zijn mooi in je huis, en handig in gebruik door een leren handvat, kan ze ook makkelijk ophangen. Toppie! Ze bestaan in diverse maten en kleuren. Ook aan de binnenkant is gedacht, want die heeft een leuke patroontje. Gezellig!

De producten van Mijn Stijl, zijn allemaal alleen al leuk. Je hoeft ze niet eens te gebruiken alleen ernaar kijken is al leuk ;) Heel veel variatie, en mooi vormgegeven. En daarnaast ook fijn om te gebruiken, en keuze uit diverse ‘geuren’. Voor ieder wel een goede match te vinden in deze lijn.

nog even korting meepakken

House of Products blijf een erg fijne webshop, waar je heerlijk kunt verdwalen in fijne producten. Altijd een goed adres om een cadeau of verwennerij voor jezelf te scoren. Deze week kun je dus al lekker shoppen met 20% korting, op deze pagina, let op alleen geselecteerder producten. En in week 13 heb ik een leuke kortingscode voor je die je kunt gebruiken om iets leuks uit te zoeken. De kortingscode is: HOP&STUDIOBRENSTIJL
De code is geldig tot 06-04-2018. Gewoon even meepikken dus! De code geeft 10% korting. Hij is niet geldig op sale producten, giftdeals en boeken. (baby en tuinboek zit wel korting op)
Hier vind je de verdere voorwaarden.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
in samenwerking met House of Products.
Volg je ze al op Instagram?

Leave a comment