Tof monochroom speelgoed - Baby en Peuterkleding - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
11 april 2018 — 0 comments

Iets waar kinderen gek op zijn is speelgoed. Het heeft vaak alle kleuren van de regenboog, en mooi in je interieur is anders. Gelukkig is er ook tof speelgoed dat wel wat liever is voor je interieur, dan is het net even minder erg als het over je vloer ligt. Zelf ben ik zoals jullie wel weten

grote fan van zwart-wit

, en als dat als speelgoed te verkrijgen is, is dat helemaal fijn! Daarnaast verkopen ze bij ‘baby en peuterkleding’ ook nog speelgoed in andere mooie kleuren, die net wat minder hysterisch zijn en mooi van hout. Te gek dus! Ik mocht wat leuks uitkiezen en ging uiteraard voor monochrome, wat de jongens erg goed bevalt.

monochroom

designletters

Een merk wat ik altijd erg mooi vind is van Design Letters. Wat een geluk dat ze dat bij Baby en Peuterkleding ook verkopen! Hoewel ik het erg mooi vind heb ik stiekem eigenlijk bijna niets van dit merk in huis, op 1 wandhangertje na. De jongens zijn dus eigenlijk eerder met leuk spul van dit merk. Zo heb ik gekozen voor een te gek ‘School tools serviceset’ en om het compleet te maken ook het ‘gereedschapset’. Erg stoer voor de mannen thuis, en mooi spul!

Lano was dol op de beker van dit setje. Hij wil tegenwoordig graag drinken uit bekers (niet te vergeten dat hij dan de hele inhoud over zich heen gooit) maar met een lege beker werkt het ook prima, wat een geluk toen hij dit bekertje ontdekte.

monochroom
monochroom

Sterrenkok

Daarnaast vind Lano in de weer zijn met pannetjes en lepeltjes ook heel erg leuk. Dus ging ik ook voor een kooksetje van Designletters. De kookspulletjes zitten in een leuk vormgegeven doosje dat het kookstel is. De keukentools konden daarbij ook niet ontbreken. Hoe leuk is dit samen. Helemaal leuk natuurlijk om zelf met pannetjes en lepeltjes aan de gang te gaan. En er moet natuurlijk ook geproefd worden.

monochroom
monochroom

De pannetjes zijn lekker licht, dus ze kunnen er lekker mee uit de voeten. Ook is het niet erg als je ze op de grond laat vallen. Dat kunnen ze wel hebben en het doet geen pijn aan de oren ;) Het handige van dit setje is, dat je snel een keukentje kunt creëren, zonder direct een ‘echte’ keuken voor ze te hoeven aanschaffen. Ruimtebesparend, want je zet simpelweg een tafel neer, het doosje erop, en voila je hebt je keuken! Makkelijk dus.

Outfit of the day

monochroom
Lano zijn outfitje moeten we natuurlijk ook niet vergeten. Dit te gekke setje komt ook van Babyenpeuterkleding.com. Het is van het merkje by Xavi. Te gekke leuke monochroombroekjes en shirtjes. Ik durfde nog niet volledig voor shirts te gaan, omdat het toch nog best frisjes is, maar dit shirt kan je ook met korte mouwen kiezen.

De keuze van de broekjes is ook reuze. Je kunt bijna niet kiezen tussen al dat leuks! Ik ging uiteindelijk voor een lichte variant, en de krasjes vond ik zo tof! Het is een lekker stretch stofje, en het zit echt heerlijk voor die kleintjes. Ze kunnen er lekker in bewegen en spelen.

monochroom
monochroom

Broederliefde

Broer kwam ook even kijken naar dit nieuwe speelgoed. Eenmaal uit school moest hij dit natuurlijk ook even testen. Hij gebruikt pannen normaal als een drumstel, dus ik ben blij dat hij deze daar niet lekker voor kan gebruiken. Gaat hij tenminste echt eens koken ;)

monochroom

Het gereedschap was helemaal gaaf. Hij was al fan toen hij de doos uit mocht pakken toen het pakket binnen kwam. Eindelijk mocht hij er nu mee spelen. Leuk hoor! Bob de bouwer eat your heart out! Ook de Toolbox komt in een leuk vormgegeven doosje die je kunt vouwen als gereedschap kistje. Handig om al het gereedschap in de te bewaren en om het mee te nemen.

monochroom

De jongens zijn fan! Voor de gelegenheid maakte we gelijk maar even gebruik van een kleine minishoot. En wat een lol hadden die twee samen. M’n oren klapperen en nog van.

monochroom

Styling en Fotografie – Studio Brenstijl
in samenwerking met Babyenpeuterkleding.com

Leave a comment