Traktaties van Lano - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
24 april 2018 — 0 comments

Morgen viert Lano zijn feestje bij de kinderopvang. Daar hoort natuurlijk een leuke traktatie bij voor de kids, maar natuurlijk ook voor de juffies die hij nu zal gaan moeten missen.

traktaties

Als je man zich met de traktaties gaat bemoeien is dat wel lief, maar niet altijd helemaal in ‘mijn stijl’. Ik vind het ook stiekem wel leuk om er wat leuks van te maken, en dat doe ik het liefst wel op ‘mijn’ manier. Aliexpress is zijn beste vriend, dus hij had al even zitten speuren en wat gevonden wat hem wel beviel. Ik had al 3 keer gezegd, nee we zoeken wel wat anders op via aliexpress, ze hebben immers genoeg andere leuke traktatiedingetjes. Maar je draait je om en hij besteld iets tegen m’n zin in.

De kinderen vinden het vast leuk hoor, daarover niet te miepen, maar ik vind persoonlijk een vingerpoppetje met een lange vinger wat vd hand liggend, al gezien, en niet zo ‘spannend’ als dat ik er zelf even wat energie in steek.

last minute

Het kind is immers gek van auto’s, dus ik vond het ook nogal gek dat manlief niet wat meer die hoek vd traktaties was ingedoken. Maar helaas, de poppetjes waren besteld, en al redelijk snel in huis. WAT GA JE ER DAN MEE DOEN!? Ik ben zo’n persoon die dan alles ‘last minute’ nog even door knalt, want dan volgt toch stiekem de betere inspiratie.

traktaties
Geluk bij een ongeluk, we gingen gisteren even samen een dagje stad-ten. En zo vond ik bij Sostrene Grene deze leuke kleine popcorn bakjes. Niet zwart wit, maar wel neutraal. Daar kon ik wel wat mee! Voor het effect een leuk toetertje erbij, en een doosje rozijntjes voor op te peuzelen (wie houd er niet van) en niet te vergeten het vingerpoppie. Ik maakte zelf de kaartjes met een auto, die moest natuurlijk niet ontbreken aan dit geheel. Tuut tuut!

Toch nog gelukt, een traktatie in mijn eigen stijl, en ik heb dat poppie er leuk in kunnen verwerken. Je moet soms niet overdrijven met je traktaties, ben ik het mee eens. Maar dit is best lowbudget en het ziet er leuk uit en dat vind ik toch altijd wel fijn. Perfectionistisch als ik daar dan weer in wil zijn.

juffies

Ook de juffies verdienen een cadeautje, je kunt ze natuurlijk geen vingerpoppetje geven. We hebben wederom bij Sostrene Grene wat leuks geshopt. De plastic doorschijnende (nep)starbucks bekers vond ik wel wat, een make your own chocomel stick erbij. Dat moeten ze lekker vinden na een wilde werkdag. Vrouwen en chocola, ja toch?

Je hebt een webshop gehad of niet. Ik had nog wel wat liggen. Tasjes met een opdruk, opgerold en erbij gedaan. Mama goes wild! Het is immers ook een afscheidsfeestje toch? Kunnen ze fijn elke dag gebruiken. :)

traktaties

Helemaal leuk toch? Simpel en toch een leuk cadeautje om te krijgen. Ik vond het weer helemaal leuk om te maken.

traktaties

who’s next?

En gelijk door met inspiratie opdoen. Wat halverwege volgende maand is Javi ook alweer jarig. Wat gaan we daar nu voor verzinnen..?!
Oh wacht, die ‘zonderoverleg’ aliexpress bestelling ligt ook al beneden in de la te wachten..

Benieuwd wat Javi vorig jaar uitdeelde? Check dan even deze blog

Fotografie-Studio Brenstijl

Leave a comment