Toffe Peer voor Vaderdag - Lampenkap - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
5 juni 2018 — 0 comments

Vaderdag is in aantocht! En wat kwam ik toch iets leuks tegen voor de papa’s. Heel tof voor je interieur, en geschikt voor ieder interieur, en je hebt er stiekem beiden wat aan! Dubbel goed cadeau.

Ik heb het over de leuke peertjes van LAMPENKAP.

lampenkap

Multitalent

Ze bestaan in diverse kleuren, bruin zwart en wit, daaruit ook combinaties. Daarom kun je voor elk interieur wel een geschikte vinden die er goed bij past. Ze zijn leuk, fun, multifunctioneel en compact, en ze geven nog licht ook! En dat licht kun je zelf instellen door de dimmer die eraan zit. Wat een topper.

Multifunctioneel, omdat je ze kunt ophangen, neerleggen, neerzetten, je kunt er vele kanten mee op, en dat maakt ze ook zo leuk. Stekker erin en hop, een supergezellig lampje dat ook nog eens een fijne eyecatcher is in huis. Ze zijn gemaakt van hout, 3mm dik MDF. Over de dikte is echt nagedacht, niet te dik, niet te dun, maar het moet wel tegen een stootje kunnen. Superstevig als hij in elkaar zit en de algehele uitstraling van deze Toffe peer vind ik echt top.

lampenkap
lampenkap

Knutselen

Het lampje komt binnen als bouwpakketje, de bouw-hem-zelf-beschrijving kun je via de link op bijgevoegde flyer opzoeken en hem volgens het filmpje zo in elkaar knutselen. Ideaal voor vaders, die houden wel van hobby-en en doe het zelf-en. Kunnen ze tenminste zeggen dat ze het lampje zelf hebben gemaakt.

lampenkap

Onder vaders is de zwarte peer erg in trek. Stoere kleur natuurlijk! Zo kun je gaan voor totally black of zwart/bruin.

Maar natuurlijk zijn de andere varianten ook heel tof, en zeker niet minder stoer. Het is een blijft een lekker ding.

Speciaal voor Papa

lampenkap

Speciaal voor de Papa’s een leuke actie. Want korting! De bruine peer is krijg je ipv 35 euro nu voor 29 euro. En de zwarte & witte peer van 45 voor 39 euro! Daarnaast nog wat leuks, want je kunt een leuke tag met papa-boodschap erbij kiezen, die je nog eens extra aan het lampje kunt bevestigen. Leuk toch!?

De korting gaat woensdag in tot en met volgende week donderdag. Voor die tijd bestellen, anders heb je ze niet op tijd in huis. Belangrijk detail.
Je vind de peertjes op de website van LAMPENKAP

Zelfs als moeder word ik hier rete enthousiast van. Stiekem niet alleen voor papa, maar ook een beetje van mama, want die kan er ook lekker van meegenieten.

lampenkap
lampenkap

Ik vind het zo leuk dat het lampje wat erin zit er ook zo leuk uitknalt. Zelfs als die gewoon uit staat. Het is een ledlampje die dimbaar is. Ik denk niet dat elk lampje daar echt geschikt voor is, dus net zo makkelijk als je die gelijk meeneemt in je bestelling, weet je tenminste zeker dat je de goede te pakken hebt.

De grote vraag is natuurlijk stiekem wel, wat als je lampje het niet meer doet? Ja dan moet je hem dus weer even een stukje uit elkaar halen om hem te vervangen. Maar Led-lampen gaan over het algemeen lang mee, dat scheelt dan weer.

Wacht niet te lang met deze Toffe peer voor Vaderdag, en profiteer van de leuke korting van 6 euro die je vanaf woensdag 6 juni 2018 krijgt. Echt een super leuk doe het zelf cadeau en een heel fijn interieuritem!

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
In samenwerking met LAMPENKAP

Leave a comment