Lano 1 jaar! - Even terugblikken - Birthday outfit - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
19 april 2017 — 0 comments

Wow zeg! We zijn gewoon al bijna een jaar verder! Lano word dit weekend 1! Ik maakte voor de gelegenheid wat foto’s van het ventje bovenop zn commode. :)

En ik show alvast een beetje zijn Birthday Outfit.

lano 1 jaar

Je vraagt je af waar blijft de tijd, het is zo snel voorbij gegaan. Hoe nieuwsgierig we waren, hoe gek en spannend Javi het allemaal vond dat hij grote broer zou worden. En wanneer komt het broertje dan! Papa had gezegd, als de tomaatjes er weer zijn, maar die waren er al een tijdje (begin april) en de baby in mama’s buik nog niet. Gek was het maar.

lano 1 jaar

lano 1 jaar

Even een terugblik…

Vorig jaar rond deze tijd bracht ik een bezoekje aan het ziekenhuis, omdat meneer maar bleef zitten en ik het helemaal zat was. We plande een afspraak in voor de ‘opwekking’. Die vrijdag 22 april brak aan, we moesten om 7 uur in het ziekenhuis zijn, en ik vond het zo spannend, ik was zo zenuwachtig! Sta je daar voor de deur, ja hallo, ik wil graag vandaag even bevallen.. het blijft een raar gebeuren. Stiekem had ik gehoopt dat meneer zich al eerder melde, de druk van de planning die misschien wel zou willen meewerken (net als bij javi) maar helaas. Hij vond het wel gezellig daarbinnen.. Dus daar waren we dan, in het ziekenhuis.

Ja hoi hier zijn we, de baby mag eruit. We werken even in een wachtkamertje gezet. Toen we werden gehaald, mocht ik op mn bed gaan liggen, en kwam er een zuster langs om even kennis te maken en te vertellen wat er allemaal ging gebeuren. Het kon ook zijn dat het misschien wel 1 of 2 dagen nog kon duren voordat het ‘pilletje’ effect zou hebben. Nou liever niet.. ik wilde de beeb vandaag wel in mn armen hebben! Ik was ondertussen wat rustiger en minder zenuwachtig door de gesprekken en geruststellingen, en ik had zoiets van .. we gaan het nu doen, vandaag moet het. FOCUS! Ik zal alle details besparen..

lano 1 jaar

lano 1 jaar

7 uur in de avond mochten we naar de verloskamer (YES!) en tussen half 10 en kwart voor 10 werd Lano geboren. Wat een mooie, pittige, maar ik kan ook zeggen fijne bevalling! Lano was er, en hij ging huilen! Wat een geruststelling ! Bij Javi’s geboorte ging het huilen niet, vanwege een klaplongetje.. geen leuke start. Gewogen, gecheckt aan alle kanten, Lano was kerngezond en mocht lekker mee naar huis. Het idee was om een nachtje te blijven (dat was het ondertussen ook al) maar het was een volle bak. Baby’s vlogen om je oren ;) We besloten toen maar gewoon naar huis te gaan, en hebben direct kraamhulp geregeld die snachts kwam. Heerlijke week genoten. Wat was dat fijn, en die week was al zo snel gegaan.. hij was alweer een week oud! ..

lano 1 jaar

En nu zijn we een jaar verder!
Waar blijft de tijd! Mijn kleine grote ondeugende lekkerbek word 1 jaar!

En wat een ventje is het geworden. Blondie! Het blijft een, hij is van de melkboer idee. haha, maar oke, je ziet echt wel kenmerken dat die echt wel van ons is. Maar Lano is zo anders dan zn grote broer Javi. Zo bizar, ik had echt verwacht dat ze er beide een soort van hetzelfde zouden uitziet, maar het verschil in uiterlijk en innerlijk is zo anders! Waar Javi een gevoelig mannetje is, met eigenwijze bijdehandte trekjes, is Lano een echte brulaap en brutaaltje. Hij komt goed voor zichzelf op, en is echt niet bang voor zn grote broer. Maar wat een leuk setje is het. Javi noemt Lano ondertussen zijn vriendje, en is zn lieve broertje. Ik hou van Lano zegt die ook veel. Zo lief!

We kijken uit naar zn verjaardag! Het word vast een mooie dag! Mooi weer zo super zijn, dan kunnen we lekker in de tuin, maar binnen is ook prima! Het word een groot feest!
Zn outfitje hangt gereed, een shirt met ballontjes, van H&M, en een strik erbij (van zn broer), want je bent jarig!

HOERAA!!! Nog vele mooie jaren gewenst lieverd, papa en mama zijn dol op je, je maakt ons gezinnetje zo compleet!

lano 1 jaar

Details:
Shirt Ballon – H&M
Onesie zwart wit gestreept – H&M
Grote letter L – Riverdale
Naamhuisje – Woodenphotoblocks
Bliksemlamp – A little lovely company
Spiegel – Hema
Batmanhanger – Mevrouw Aardbei

Geen Sponsor.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment