Kinderkamer kijken - Lano's domein - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
31 oktober 2017 — 0 comments

Binnenkijken blijft leuk.

De kinderkamer blijft leuk om te stylen, en aangezien ik afgelopen week weer even een moment van opruimwoede had, besloot ik de kamer van de jongste weer eens aan te pakken. Even lekker veranderen, spullen uitzoeken en opruimen. Kijk je mee?

kinderkamer

In de kamer van de jongste gebeurt altijd heel veel, luiers die verschoond worden, spelen, en als die verkouden is, vliegen de potjes luuf om je oren, neusspray, en ook nog eens tandjes krijgen, dus daar hebben we ook weer goedjes voor. Oftewel, altijd in beweging.. en dan blijven er op verschillende plekken spullen liggen. Omdat ik al niet echt tegen rommeltjes kan, berg ik het wel snel op, maar toch krijg je van de plekjes, waar je dingen gaan dumpen. Waar ik me dan dus eigenlijk aan ga irriteren.

En daarnaast komen er ook spullen bij, dus ook weer een mandje extra, kleding die te klein is geworden en zich maar opstapelt in zijn al niet te grote kledingkast en mandjes. Oftewel, rommelig! Tijd om er even een veeg door te geven. En dat deed ik dus.

kinderkamer

Bijna had ik de neiging andere manden aan te schaffen die ik bij kwamtum zag staan, maar na een poging met een ‘volwassen’ mand in de kast vond ik het toch iets te overdreven.. het is en blijft een kinderkamer, dus die speelsheid kan echt wel blijven.

Wel verving ik de 2 bovenste plusjesmanden voor grotere varianten. De witte is van Wibra, en de zwarte wasbare paperbag is van Essential, die ik nog nieuw op zolder had liggen (tja ‘opruim’mandenfreak)

kinderkamer

Ruimen & zwart wit

De zomer kleertjes heb ik op zolder gelegd, dus die twee manden zijn nog goed gevuld, maar we hebben het nou eenmaal niet meer nodig, dus ruimen maar! Even in de opslag, daar is een zolder nou eenmaal voor #ookalzouikdiegraagzoleegmogelijkhebben #onmogelijk.

Ook de commode kon ik goede beurt gebruiken, wat daar allemaal verzameld lag weet ik niet eens meer, het is in ieder geval grondig opgeruimd. Het was te druk. Als je een open commode hebt, moet die wel een beetje gezellig blijven ;)

kinderkamer

kinderkamer

We hebben een echte ‘zwartwitbaby’ zoals ik het zelf maar noem. In deze zwart wit kinderkamer is dat lekker doorgetrokken naar de kleding. Eigenlijk is zijn hele garderobe zwart wit en grijs gekleurd, met hier een daar een spijkerstof item.

In deze staat van de hangkast zie die nou net weer niet, zaten in de was, of Lano had het aan. Voorheen had ik nog wel iets met kleur, maar eigenlijk is bijna al het nieuwe zwart wit.. tja. ;)

kinderkamer

kinderkamer

LAMP!

Lano is gek op lampjes. De hele dag door hoor je hem ‘lamp’ zeggen! Wat zijn broer met een klok heeft, heeft hij met die gloeiende dingen in de lucht, de lichtknoppen gaan veel aan en uit.. ze zitten hier voor de jammer te laag. Vind meneer uiteraard niet erg..

De lampjesslinger nam ik ooit eens mee bij de groothandel, toen wist ik nog niet eens dat hij iets had met lichtbronnen. Ik vond hem gewoon tof, blijkt toch dat moederinstinct te zijn ;) Past dus perfect bij hem en op zijn kamer.

kinderkamer

Dit is het ‘kleinste’ kamertje in huis. (opdewcna) maar wel een heel fijn kamertje om te zijn, ik kijk er graag. De leukste kamertjes in huis zijn wel die van de kinderen. Onze slaapkamer kan wel een opfrisbeurt gebruiken, want daar heb ik wat sfeer betreft niet zoveel meer mee.. Voel je hem? Nieuw project in aantocht ;)

kinderkamer

Vragen over bepaalde producten? Hieronder heb ik er een aantal benoemd.

Vloerkleed – Ferm Living
Bedje – Ikea, DIY
Commode – Dertig Zes
Hond/Kidsstoel – Magis via fonQ
Bliksemlamp – A little lovely company
Wandhaken – HK Living

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Leave a comment