Update - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
13 februari 2018 — 0 comments

Zo dat waren me de afgelopen weekjes wel. Waar ik de smaak net zo lekker te pakken het met nieuw blogs, liep ik even vast. Er kwam nogal wat op me af de laatste tijd en daarbij ook even wat vermoeidheid. En dat was allemaal even teveel in m’n koppie. Afleiding zoeken met bloggen ging dat ook even niet, to much info. En letterlijk hoofdpijn en stress van van alles. Ga er even niet teveel in detail op in, maar weet, i’ll be back!

Er komen leuke blogs en samenwerkingen aan. Waaronder een win-actie en kortingscode voor een te leuke webshop. Ik ga daar nu lekker aan werken en dan zie je binnenkort weer nieuwe verse interieur info hier voorbij komen! Ondertussen heb ik nieuwe raambekleding in huis, en dat word morgen geïnstalleerd. Ik kan niet wachten om het te showen, en ik heb al helemaal zin om alles weer lekker te stylen. Het word echt een ‘nieuw raam’ dus ik kan echt mezelf even uitleven. Want deze vensterbank houdt zichzelf omhoog, en niet meer door minder van steuntjes op de verwarming (steigerhoutplankjes). Wat een armoe. Dus dat zie je ook binnenkort hier voorbij komen! Whieehoe!

Tot snel! Tot die tijd, verdiep je lekker in de andere voorgaande blogs ;)
En btw benieuwd of ik het roze nog heb? Het staat er nog hoor!

Leave a comment