van zwart wit meisje naar pink lady ? - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
30 januari 2018 — 0 comments

Oud roze in mijn huis, dat is even schrikken!

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat mijn huis in totale zwart wit stijl is. Weinig echt toegevoegde kleuren, behalve wat houttinten en andere kleuren uit de natuur. Zolang het maar heel neutraal blijft in huis, kan ik ermee leven.

oud roze

De reacties die ik gisteren kreeg, toen ik een foto postte op Instagram/Facebook, waren ook best grappig.. Gaat het wel goed met je? Wat is er gebeurt? Jij kleur?
Ja ik heb ineens ‘voorjaars?’ kriebels gekregen en ging voor roze. Wel oud roze, het hele pastel pallet is niet voor mij weggelegd. Het oude roze spreekt me wel aan, dat heeft toch iets rauws en stoers, en er is momenteel genoeg in de winkels te vinden in deze kleurtint.

Afgelopen weekend was ik in Delft en spotte in een hele stoer aangeklede winkel een hoekje met deze tinten. Heel stoer hoekje, toffe kussens, toffe tinten en gebruik van materialen maakte het direct dat het mij veel meer aansprak dan dat het normaal met me zou doen. Ik begon er toch iets voor te voelen. Dus waarom niet eens de stoute schoenen aan trekken en dit gewoon durven te doen. Het zijn ook maar gewoon accessoires, ik verf niet direct mijn muur in die kleur ;)

oud roze

girlie?

NEE! Ik wil ook niet direct dat het zoetsappig word in huis. Het blijft natuurlijk vooral een mannenhuis hier. Manlief zelf moest stiekem wel even slikken met dat roze tintje, maar zolang het maar stoer blijft vind hij het wel ok. En dat wil ik zelf, gelukkig voor hem, ook zo houden. Ik ben ook gewoon dol op zwart, en daardoor blijft het toch ook wel wat rauwer. De combinatie vind ik ook te gek!

Door gebruik van kleur maak je echt direct een ander sfeertje. Zo heb ik ook vaak groentinten in huis gehad. Voorheen de witte muur die donkergrijsgroen was, mintgroene muur en accessoires. Okergeel heb ik geprobeerd, en donkerblauw, echt de natuurtinten. Roze is iets wat ik echt nog nooit heb gedaan, maar het geeft wel warmte, en wat mij betreft een hele andere sfeer dan we ooit hebben gehad, ik ben de warme kant op gegaan.

oud roze

oud roze

waar gekocht?

Zo op de foto, lijkt het meer roze dan dat het is. Het komt aardig overeen, maar ik vind het kussen wat grijziger roze dan dat hij doet overkomen. Dit kussen kocht ik voor 9 euro bij Kwantum, ook kocht ik daar een grove roze kaars.

Daarna reed ik nog even langs de Intratuin, waar ik de metalen accessoires kocht. Het lage bakje, vond ik direct leuk en kostte 8,99. Het roze metalen bloempotje was 5,99. Ook waren er nog andere varianten van dit metalen spul. Zo ook dienbladen in diverse afmetingen en nog wat andere vaasjes. Allemaal van hetzelfde materiaal. De keuze werd nog moeilijk, maar ik ben vooral bij mezelf gebleven. Hoewel ik nog wel kleine kriebels heb van al het leuks wat ik bij de Intratuin zag.

oud roze

Het zijn niet veel roze accessoires die ik kocht, maar toch maak het gelijk een groot verschil! Zo tof! Ik ben er in ieder geval heel blij mee, zo’n andere look in huis. Misschien komt er nog een keer een kussentje bij in een iets meer donkere tint oudroze. Natuurlijk blijft iedereen vast heel nieuwsgierig, hoelang ik dit volhoudt.

Even geleden dacht ik nog, ik geef het op, ik ben gewoon geen mens voor een kleurtje in huis. Hoezeer ik het kan waarderen bij andere thuis in hun interieur. Als ik het in mijn huis heb, word het toch net even anders. Tot zover vind ik dit dus echt top. Ook omdat het echt even iets anders is dan anders, en omdat ik deze ‘warme’ kant echt nog nooit ben op gegaan.

oud roze

een blijvertje

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jullie er van vinden zo in mijn huis! Denk je dat dit nog wel even blijft, of dat het na een week weer de deur uit is? En natuurlijk, zou jij dit in je huis willen in combinatie met zwart, of hou je net even meer van pasteltinten?

Ook best grappig om het verschil te zien met mijn vorige blog bericht. Dus ga die ook zeker even bekijken en vergelijken. Zelfde hoekje, totaal anders ;)

oud roze Zwaai zwaai ;)

#nospon.
Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Leave a comment