Bday girl - Winnen - Stoere store & Sjoddybyan10 - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
11 juni 2018 — 1 comment

13 juni ben ik jarig!
Hoera!! Omdat ik jarig ben, wil ik ook graag trakteren, en in samenwerking met 2 super toffe webshops, mag ik iets heel moois weggeven. Iets wat echt helemaal Brenstijl (mijn stijl) is.

Dit wil je winnen!

winnen

Stoere Store

Vorige week begon ik mijn zoektocht naar shops die het leuk vonden om mee te werken aan deze winactie. Zo kreeg ik via Instagram na mijn oproepje een berichtje van Annet van Stoerestore. De naam zegt het al, stoere spullen. Het assortiment bestaat uit (klein)meubels, verlichting, leuke woon en wanddecoratie, met ook toffe spullen van eigen merk die ze zelf maken.

Niets leukers om dan iets weg te mogen geven van hun eigen label. En dat is een supertoffe wandplank geworden. En wat zou fijn is, deze wandplank kan ook buiten worden opgehangen. Zeker niet verkeerd nu de zomerperiode eraan komt. De planken zijn gemaakt van RVS en de kleur is gecoat.

winnen

winnen

winnen

De planken zijn 100cm lang, 10 cm diep en hebben een opstaande rand van 1,5cm. Zo kan je makkelijk spullen erop decoreren zonder dat alles eraf kan schuiven. Door het stoere materiaal krijg je een stoere look. Ik vind ze super handig, hebben een fijne breedte, en zijn lang genoeg voor een gezellig sfeertje te creëren.

Maar er is meer!!

Sjoddy-by an10

De tweede shop heb ik zelf benaderd. Een tijdje geleden ontdekte ik deze shop via via op Instagram. De shop van Antina, Sjoddy – by an10, verkoopt mooie neutrale woon en lifestyle spullen. Daarnaast zijn het ook hele fijne spullen, met wat design, natuurlijke materialen en prachtige materialen. Heel veel moois waar je echt blij van word.

winnen

winnen

Iets waar ik zelf heel enthousiast over ben, zijn de opbergers van Midori. Opruimen is een hobby van me, dus met toffe opbergers maak je mij heel erg blij. Ik ben fan van gerecyclede materialen. Dus daarmee zit je hier helemaal goed!

De pulp opbergers van Midori zijn 100% gerecycled papier en gemaakt in Japan. Zo heb je hiervan een leuke pennenbakje, een cardbox en de grootste variant de toolbox. Verkrijgbaar in 3 kleuren, wit, grijs en beige.

winnen

be excited

En word je net zo bij en wild van als ik ben van deze mooie spullen? Mooi! Want je kunt namelijk het grijze pulp cardbox doosje en een wandplank naar keuze winnen.
Wat moet je hiervoor doen?

Woensdag 13 juni, op mijn verjaardag, start de win-actie. Deze actie is niet gesponsord door Instagram. Ik zal een bericht posten en daar is het startschot van de actie!

* Like mij Studiobrenstijl (als je dat nog niet deed) en beide shops Stoere store & Sjoddy-by an10, die ik tag in en bij de foto.
* Laat onder mijn bericht weten dat je mee doet en de kleurkeuze vd wandplank, en tag 1 of 2 vrienden, die hier ook heel blij van worden.
* Het bericht delen mag, via stories of op je tijdlijn (maar dat is niet verplicht).

winnen

De actie loopt tot 20 juni. De dag erna zal ik een winnaar bekend maken.
Superleuk als je mee doet. En breng zeker beide shops een bezoekje, ze hebben teveel leuks, en dat mag zeker gezien worden.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
in samenwerking met – Stoere Store & Sjoddy-byan10

1 comment op “Bday girl – Winnen – Stoere store & Sjoddybyan10”


    Patricia blom

    juni 13, 2018

    Wauw wat super leuk..Die zwarte is wel tof zeg!!!Je huis ziet er weer (zoals altijd ?)super uit?


Leave a comment