Budgettips! - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
16 januari 2018 — 0 comments

Living on a budget!

We zijn als interieur mensen allemaal gek op leuke woonspullen in huis, ik heb wel zo mijn voorkeur, maar op gebied van budgetproof wonen is er tegenwoordig ook genoeg te vinden! Budgettips zijn daarom altijd welkom.

Omdat ik naast designspullen ook stiekem weg ben van leuke ‘koopjes’ vond ik dat het wel leuk is daar eens een blog aan te besteden. Ik ben er namelijk nogal wat tegengekomen die ik erg leuk vond, en daarom graag wil delen.

Nu wil ik niet meer mijn hele huis volstoppen met koopjes van Action, Xenos ed.. want daar ben ik wel een klein beetje immuun voor geworden. Spullen waar je echt iets leuks mee kan en toch wel kwaliteit hebben, dat is meer het ding waar ik ook naar kijk. En of het echt bij mijn stijl past.

Alles wat ik wil laten zien in deze blog zijn nu niet per direct spullen die ik bij mij thuis zou aanschaffen, maar ik vind ze zeker wel de moeite waard.

budgettips
Dit leuke peg/letterboard bijvoorbeeld. Je kent wellicht de variant van Designletters, stiekem is dit wel een beetje een kopie daarvan. Roze is niet mijn kleur, zou het zelf niet snel gebruiken in mijn woonkamer, maar zeker tof! En voor een leuke prijs! 5,99! bij kruidvat.

We gaan even naar kwantum..

budgettips
Niet per direct het meest budget idee. Want hij is toch nog 100 euro. Maar als je de variant van HK Living kent in hetzelfde formaat, daar leg je net even wat meer euro’s voor neer. Ook karwei verkoopt deze in een kleinere maat van doorsnede 120cm voor 50 euro. Deze komt daarom wel in mijn budgettips. Misschien niet heel vernieuwend, maar tof is die wel!

budgettips
Nog een vloerkleed. Ik vind hem gewoonweg te gek! Zwart wit, en heerlijk groot formaat. En nu maar 60 euro! Helaas kon ik ze online niet meer vinden, maar in de winkels zullen ze vast nog zijn. Een nu of nooit kansje!

Metaal!

En dan hebben we natuurlijk nog de lockerkasten bij kwantum, een enkele kast, of een dubbele kast. Bekend bij iedereen, maar ik blijf lockers tof vinden, en ze zijn dus best heel leuk! Keuze uit wit en grijs en voor 120 heb je al een dubbele locker, de enkele kost 65. Mocht je niet zo van clean houden, speur dan marktplaats af voor een ‘echte’ locker.

Nog meer metaal, stoere bakken in wit, donkergroen, metaalkleurig of zwart. Allemaal zijn ze wel te stapelen. Ook zijn er een soort van gereedschapskisten om leuk spul in op te bergen, bijvoorbeeld superleuk in de keuken om daar keukengoodies in te bewaren. De meeste bakken kosten 9 euro.

Ook was ik vorig week bij de Intratuin, waar weer nieuwe goodies stonden.
Zo zag ik ronde magneetborden voor aan de muur in 2 formaten en diverse kleuren. Superleuk! Maar ik wist even niet waar ik het moest laten.

Er was ook een heuse ‘kids’afdeling met hele fijne accessoires. Slingers, dierenkoppen voor aan de muur, Knoopkussens, kapstokjes. Genoeg keuze! Supertof en leuk geprijsd voor Intratuin begrippen. Op de fototjes hierboven zie je het knoopkussen en de zwarte ‘bergjes’ kapstok, heel leuk, simpel en grappig. Ook de ronde ring kocht ik daar. Love it!

budgettips

Deze leuke slinger van Bloomingville liep ik gisteravond toevallig tegen het lijf. Superleuk voor de kinderkamer, en ik vind het een leuke spreuk. En een heel lief prijsje.. 2,75 bij de webshop ByNoth.nl. Daarnaast nog meer leuk spullen, ook in de sale op dit moment, zeker een bezoekje waard!

Welke ik nog meer heel fijn vond zijn onderstaande.

budgettips
Bij Karwei hebben ze ook weer veel leuks, een lightbox is niet iets wat ik nou bepaald nodig heb, maar zo tof deze. Met een houten omlijsting. Net even wat zachter dan de standaard zwarte frames, en je shopt deze al voor 19,95. en de trolley kast vind ik ook zo stoer! 149,00. Niet per direct budget, maar wel in de sale, dus voor iets minder geld een toffe kast. Stiekem zou ik de ikea kast die ik thuis heb staan daar wel voor willen verruilen.

De spiegel hebben ze daarintegen bij Kwantum weer in 2 maten in de afprijzing. Een grote voor 18 euro en de iets kleinere voor 12 euro. Met zwarte of gouden omlijsting. Ik vind hem echt te gek. Die van Woood vond ik al prachtig, deze budgetspiegels zijn ook heel tof en goed voor je portemonnee.

Wellicht ben ik niet rete origineel met al mijn winkels. Maar ze hebben wel fijne spullen waar ik heel blij van word! Zo heeft iedereen weer hun eigen stijl of smaak, ik wilde graag mijn budgettoppers delen. Word je er ook blij van? Doe een duimpje omhoog ;)

#nospon!
Niet gesponsord, een vrijwillige blog uit enthousiasme.

Leave a comment