Als de kat van huis is - komen de ideeën - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
13 augustus 2019 — 0 comments

Jullie hebben het misschien niet eens gemerkt, maar we waren even op vakantie. Ik hem mijn huis 2 weken moeten missen, 2 weken afkicken! Dan ontstaan er dus ook veel nieuwe ideeën, dus ik maakte alvast een moodboard.

als de kat van huis is

Heimwee

Als je me een beetje kent is dat best wel een dingetje, 2 weken niet in huis kunnen freubelen.. poeh. Wat ik dus als eerste deed toen ik er weer was… De was doen uiteraard, maar ook het huis weer even rechttrekken, stylen, veranderen, ik lijk wel gek, en dat allemaal nog op de dag van thuiskomst.

Gewoon even een paar kleine touch up’s geven, de open kast afstoffen, en even wat dingen verschuiven. Later op de avond ging ik nog even los met de stofzuiger, ik legde het vloerkleed in woonkamer weer recht ipv a-symmetrisch en leegde de vensterbank ook maar even, want die groene planten was ik ook stiekem alweer zat.

Inspiratie plaatjes

Ook het roze wat er de laatste tijd in was gekomen, was leuk, maar ik wil het nu weer even uit beeld, en ik wil plaatsmaken voor het meer stoere grijze. De grijze bank hebben we al, een lockerkast die grijs is, maar ik heb geen grijstinten bij de eettafel. Daar gaan we dus wat aan doen.

De lamp van Tjalle en Jasper stond ook al even op de wishlist, maar nu die er ook in een grijzige kleurtoon is, is dat ook wel een hele fijn wannahave!

als de kat van huis is
als de kat van huis is

Back to basic

Ook wat meer naturellen/beige tinten in huis vind ik wel fijn in combinatie met het zwart witten en grijzige. Hoewel dat roestbruin ook nog wel wat fijns doet oproepen. Ik twijfel dus nog over nog een extra plaid in deze kleur of om toch voor een naturel te gaan. De tijd zal het leren.

Voor nu genoeg nieuwe plannetjes!

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Leave a comment