Kleine jongens worden groot. - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
22 november 2019 — 0 comments

Nu zit de kleine jongen nog maar in groep 3, maar man het gaat al hard zat hoor! Nu is er geen papiertje veilig voor de grote kleine man, want tekenen vind die altijd erg leuk om te doen. Op elke plek in huis zit hij wel te tekenen, de eettafel, op de grond, op de bank hangend in de vensterbank..

Daar moeten we wat aan doen, tijd voor een betere tekenplek met (opberg)ruimte!

bureau

Ik denk stiekem dat het een reden heeft dat die overal zo rondhangt, want zijn eigen bureautje op zijn kamer is wat aan de kleine kant geworden. Een tof schooltafeltje. Superleuk die dingen, maar voor hem is nu meer een decoratie middel in zijn slaapkamer geworden. Met zwarte gup, in een vissenkom en een bak vol met van die kleine spulletjes (waar haalt die het allemaal vandaan). Oftewel, die is vol en geen plek om normaal te zitten en te tekenen en kleuren.

Tijd voor iets groots en stoers!

Daarom koos is voor dit bureau van mijn alltime fav merk Woood. Bureau Teun. Stoer want van metaal, en hij is zwart. Dus ook handig met al die kleurtjes, want dat valt niet op. Wat ook fijn is, er zit een kleine lade in. Kunnen we daar alle kleine frummels ook weer in verzamelen. En ook niet geheel onbelangrijk, hij is lekker ruim! Dus hebben we ruimte voor spulletjes, en ruimte om te tekenen. Zelfs met vriendje erbij is er ruimte genoeg. En met het oog op de toekomst. Een bureau voor huiswerk te maken.

Het toffe bureau heb ik via Meubelpartner. Echt deze website/shop heeft altijd de leukste en mooiste spullen, en ik slaag er best vaak voor de meubels in huis. Altijd een toppertje!

Opruimen.

De slaapkamer moet wel altijd goed opgeruimd zijn. Ik hou niet van rommel. Ook al is het mijn kamer niet, ik kan er niet tegen als het rommelig is. En wat ze zeggen… hoe rommeliger de kamer, hoe minder goed je slaapt.

Superfijn als je dan ook goede opbergmogelijkheden hebt. Want frutsels heeft die gozer wel. En daar waren dan de paperpulp opbergdozen van Ferm Living die ik via Menori.nl ontving.

Menori is een verzamel website van alle woonwinkels. De soort google op woongebied, zo kun je het een beetje vergelijken. Je kunt er van alles vinden, voor elke plek in huis is er wel iets moois. En je word direct doorgestuurd naar de website waar jij al dat moois kunt shoppen. Ideaal dus zo’n grote woon zoekmachine!

In stijl

De boxen van Ferm living zijn dus perfect op deze kamer. Lekker stoer, makkelijk in gebruik en genoeg plek voor al die frutsels en stapels tekeningen in te verzamelen en bewaren.

Ook tof is de Plant box van Ferm Living. Leuk als plant box hoor, maar ook een handig verzamel bakje voor meerdere items. Dan slingeren ze niet zo over het bureau, maar lekker geordend bij elkaar. Ben je de bureauspullen nooit kwijt. En is het geheel bij elkaar gebundeld.

Ja, heel fijn om op te ruimen in stijl als je het mij vraagt. En het resultaat mag er zijn met deze nieuwe items. Stoer, en opgeruimd, en daarbij klaar voor de toekomst.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Meubelpartner en Menori.nl

Leave a comment