Tiptoe - Flexibel Design Bankje - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
9 december 2019 — 0 comments

Tiptoe is een merk uit Frankrijk. Misschien ken je het, of heb je er weleens van gehoord. Erg mooi en tof design. Flexibele stukken, en daar hou ik wel van!

flexibel design

flexibel design

Voornamelijk verkoopt Tiptoe tafelpoten voor eet- en salon tafel, in diverse fijne kleuren. En daarnaast ook als geheel salon en tafels, giga mooi afgewerkt als je het mij vraag. Plus stoelen, wandsystemen, krukken en stoelen. Stuk voor stuk een mooi staaltje design!

Flexibel

Ik werd verliefd op de Duke Bench. Viel als een blok voor dit flexibele bankje, met zijn mooie afgewerkte ronde hoeken en glad houten zitvlak. En waarom vind ik hem zo flexibel? Omdat je hem op zoveel plekken in huis kunt stylen, dat vind ik zo tof!

flexibel design
flexibel design

Zo kan je hem gebruiken als salontafel, of als lage sidetable bij een muur. Leuk gedecoreerd met toffe accessoires, Maar ook onwijs gaaf aan het einde van je bed! Waar ik hem nu gebruik? Nu dus wel als een echte bank, bij onze ronde eettafel. Wow wat staat dat gaaf!

flexibel design

Nog meer flexibiliteit

Het leuke is, als je zelf een stoer tafelblad hebt voor je eettafel of salontafel, maar nog geen poten en toch voor strak en een tintje stoer wilt gaan, dan zijn deze poten echt een uitkomst. Want het geheim van deze tiptoe poten is dat je ze net als een lijmklem, klemmen aan een oppervlak naar jou keuze! Door het draaibare systeem aan de poten, zet je ze gemakkelijk vast. Tof toch? Zo maak je jouw unieke eigen eettafel en salontafel, met kleur naar keuze.

flexibel design
flexibel design

Zelf hebben ze ook erg mooie hele sets voor zowel eet – als salon tafel. Wat een te gekke tafelbladen, van hout of gerecycled plastic. Duurzaam, zo tof! De keuze is aan jou. Je maakt de leukste combinaties helemaal zelf met een beetje hulp en design van Tiptoe.

Waar zou jij voor gaan? Een bankje net als ik? Of toch liever voor het grote werk?

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met TIPTOE.

Leave a comment