De stapelpoef - NoFruit - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
5 maart 2020 — 0 comments

Vorige week ik ontving ik toch een leuk pakketje. Een gestapelde gezelligheid voor in huis. En de kinderen vinden ze ook geweldig. Plus onwijs handig en mooi voor in huis en je kunt ze in elke kleur voor jouw interieur zelf kiezen en maken! Ik heb het natuurlijk over de stapelpoef van NoFruit.

stapelpoef

Bij de TV hangen de kinderen liever wat lager dan op de bank. Vraag me niet waarom ze niet gewoon op de bank zitten.. op de vloer hangen is gewoon veel leuker (blijkt). Dus zijn leuke kleine zitters altijd fijn en handig. Wij gebruiken ze als voetenbankje, de kinderen als lekker tv zitje, of hangplek.

Onze poef was wel aan vervanging toe, hij zakt gewoon in door het gebruik.. heb je een stevig ding, is het op een bepaald moment een losse zachte flubber geworden… Ja als het dagelijks gebruikt word, moet je van goede huize komen om mijn kinderen te overleven. Dat gaat met deze poefs wel lukken. Ze zijn heerlijk stevig! En kunnen die kinderen van ons wel aan.

stapelpoef

Hoe maak ik mijn poef.

Jij wilt dit ook? Doen! Kleur staaltjes kun je bekijken en gratis aanvragen, zo kun je thuis goed bekijken welke kleurencombinaties goed bij jou en je interieur passen en je keuze maken. Daarna ga je naar de website van NoFruit en ga je beginnen met het maken van jou kussen. Je kiest simpel bij de ‘producten’ tab voor maatkussens. Klik op de button van Maatkussens.nl en je word doorgestuurd.

Ok, je wilt dus een stapelpoef, maar ga dan niet direct door naar de poef afdeling, want deze stapelpoef bestaat namelijk uit de maatkussens, dus kies je voor de kussens! *belangrijk detail. Je komt op de website, scroll een stukje naar beneden en klik op een kussen, en klik op aanpassen. Er komt een heel menu en je kunt kiezen uit vormen, maten, soorten en vulling. Mijn vulling is ‘lekker strak’. Je kiest alles naar wens en bestellen maar! Maak er dus wel 3, dan maak je je de originele stapelpoef, maar dit is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Het maak proces begint, jij wacht rustig thuis af tot je poef voor je word gemaakt en word per mail op de hoogte gehouden wanneer jouw bestelling naar je word toegezonden. Het ging best snel vond ik zelf.

stapelpoef

Mijn kleurkeuze

De kleuren die ik uiteindelijk heb gekozen zijn lekker neutraal, heb wel voor 1 lichte variant gekozen, zodat het niet te donker werd. Al mijn stofjes zijn van Sunbrella Solids, en zo koos ik voor de kleuren Flanelle, Lin en Sooty. Sooty is heel donkergrijs, bijna haar het zwarte toe. Flanelle is een taupe grijzige kleur en Lin is de zandkleurige. Hele fijn aarde tinten en ze doen het erg leuk bij elkaar.

stapelpoef

Gelukkig had ik niet veel moeite om ze uit te kiezen. Ik had flink wat staaltjes en ik dacht online ze wel makkelijk bij elkaar te kiezen, realiteit van de staaltjes zijn toch anders, dus ik koos toch heel wat andere bij elkaar, omdat ik ze beter vond matchen.

De keuze is reuze, en alle stofjes hebben verschillende structuren, het is natuurlijk maar net waar je van houdt. Je kunt het zo gek maken als je wilt, superfijn, want jij maakt je eigen keuzes, en elk kussen is uniek en word speciaal voor jou gemaakt. Hoe fijn!

stapelpoef

Ja ik wil ook stapelen

Nog vragen, de website heeft een gezellige chatbox voor beschikbaar, word je direct goed geholpen! Kun je direct zelf aan de slag, en mijn tip, bestel eerst een paar staaltjes voor je keuze. Dan komt het helemaal goed.

Laat je het me weten als je ook iets moois hebt besteld n.a.v. deze blog? Vind ik altijd leuk om te horen.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met NoFruit.

Leave a comment