HAPPY MOM BLOGBOX - RVGPR - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
1 mei 2020 — 0 comments

Moederdag komt er weer aan, net even anders dan anders. Ondertussen ben ik wel wat ‘gewend’ geraakt aan dit nieuwe ritme, maar ‘leuk’ is ook anders. Niet uit eten kunnen om dingen te vieren, zoals pas onze trouwdag waar we dan gaan een nachtje weggaan en uiteten/shoppen in een leuke stad, zoiets zat er ook al niet in. De kinderen gaan er ook niet helemaal op vooruit, en ik was verplicht tot thuisscholen. Worden ze ook niet blij van zo’n moeder die juf probeert te spelen. Wat dan wel weer leuk is.. de happy mom blogbox, word ik nog eens extra verwend met leuke goodies van fijne merken! Kijk je mee?

blogbox

Jéh-Jewels

Laten we starten met een echt moederdagcadeau! Dit merk van Nederlandse bodem.. eigenlijk nog bij mij in de buurt ook – Maasland, maakt al hun sieraden zelf. In het pakket zat dit collier in 2 kleurtinten die je zelf op maat kunt knippen, met daaraan 3 bedels, een 935 sterling zilveren engel met hoefijzer (beschermengel), een hartje van roodkoper en zilver als symbool voor liefde, en de laatste bedel van messing en zilver ’the spiral of life’. Dit alles gericht op deze rare tijd waarin we leven en daarom ook een mooi moederdag cadeau. tot 13 mei krijg je 25% korting op deze icons!

Ik maakte van het andere collier een armband met een bedel eraan! Net wat je wilt, en zo kan je nog eens afwisselen.

Je vind Jéh Jewels op Instagram @jeh_jewels en natuurlijk hebben ze ook een website waar jij je bestelling kunt doorgeven! Genoeg moois!

Capi – Europe

Wat een gezellig cadeau is dit! Om de tuin wat gezelligheid te geven, vooral voor de bloempjes beestjes en bijtjes, dit toffe voederhuisje en bijenhotel! Nou dit past wel bij mijn stijl! Heel tof, ik heb ze dan ook direct aan de muur van de schuur gehangen. Kunnen we ze mooi zien.

blogbox

En als je dan ook een model hebt voor zo’n voederhuisje, dan moet je die natuurlijk ook gebruiken. :)

Het bijenhotel moet je op een zonnige plek hangen, en niet in de regen. Je kunt hem het makkelijkste ophangen aan een schroef, dat heb ik ook gedaan. Gelukkig trekt het alleen solitaire bijen aan, dan word je als het goed is ook niet gestoken, mocht je bang zijn voor die zoemers!

blogbox
blogbox

Gezellig als je ze bij elkaar kunt hangen natuurlijk! Hang het voederhuisje niet te laat, want katten! Liefst op het oosten en een beetje beschut, ook deze heb ik aan een schroef opgehangen. En wat doe je erin, brood, appelschilletjes, als het maar vogelproof is! Er zit aan de achterkant een makkelijk ophangsysteem, kind kan de was doen.

Je vind CAPI EUROPE via Instagram @capieurope
Of via hun website om direct jouw gezellige bijenhotel, voederhuisje of vogelhuisje aan te schaffen, want die hebben ze ook in diverse varianten en kleuren! :)

CURVER – ASMODEE – MAGIX

blogbox

Opgeruimd staat netjes! Ik ben dol op opruimers, en als ze er nog eens fijn uitzien is dat helemaal top! Curver, je kent ze vast wel, deed er 2 fijne opbergmanden bij. Ze staan ook zeker leuk in je interieur, zijn superhandig in je badkamer, want deze variant kan tegen vocht en ze zijn er in verschillende kleuren en formaten. Een box die gezien mag worden en multifunctioneel.

Curver is oa verkrijgbaar bij BOL.COM en Kwantum.
Je volgt ze ook op Instagram @curverofficial

blogbox

In het mandje vind je Photostory Deluxe van MAGIX. Met magix photostory deluxe maak je eenvoudig toffe fotoshows. Mochten we straks weer de deur uit kunnen om weer fijne en leuke dingen te doen, als die momenten die je vastlegt kun je omzetten in een mooie herinnering met dit handige programma.

Helaas niet op Instagram, maar ze hebben uiteraard wel een website.

Asmodee komt met dit spel AZUL zomer paviljoen. Het derde deel uit de succesvolle Azul spellenreeks van Michael Kiesling. Een bordspel waar je tactisch in moet spelen om te winnen.

Persoonlijk ken ik het spel niet, omdat ik niet zo’n spelletjes ganger ben. Ik speel nooit spelletjes, maar ik heb familie die daar wel beter in is dan mij ;) Dus mijn schoonmoeder zal ik vast en zeker wel blij van worden. Komt het toch nog goed terecht met de aankomende moederdag.

Het spel kun je bestellen via Bol.com.

Bedankt RVGPR

Voor deze fijne Happy MOM blogbox vol moois.
Deze blog is in samenwerking met RVGPR

Leave a comment