Dip dye dekbedovertrek - Smulderstextiel - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
6 mei 2020 — 0 comments

Nieuwe slaapkamer! De crisis gaf de ruimte om het hele huis om te gooien. Je gaat toch dingen thuis doen als je zoveel thuis bent, daarom besloten we om alle kamers op te schuiven, en wij gingen naar de zolder waar we onze hotelsuite maakte.

dekbedovertrek Smulderstextiel

Lekker bedje met uitstraling

Bij een nieuwe slaapkamer hoort natuurlijk een fijn bedje, die hadden we al, maar altijd lekker om een fijn en bijpassend dekbedovertrek te hebben. Nu heb ik er natuurlijk wel een aantal, maar die zijn niet zo spannend. Toen vond ik deze op de website van Smulderstextiel. Een tof overtrek van de vtwonen collectie. De dipdye variant in de kleur pink.

Wat er zo tof is aan deze overtrek, ten eerste de lengte, die is ruim 260cm lang. Normaal stop je de instop-strook lekker onder je matras, maar deze is juist heerlijk lang, zodat je hem er niet in hoeft te stoppen, maar lekker kunt laten hangen. Super wat het met de uitstraling doet. Het geeft het geheel echt een luxe.

smulderstextiel
smulderstextiel

En dan heel tof, het dip dye, overlopend van wit naar roze. Wel een roze aardetint, heel zacht en sfeervol. Ook matcht het heel fijn met de bruine laminaatvloer. Aangezien het overtrek zo lang is sluit dit mooi aan, en loopt dat zelfs mooi in elkaar over. Super, want ik hem nogal moeite met de bruine vloer, aangezien we overal in ons huis een witte vloer hebben, waar ik blij van word. Door dit overtrek is niet alleen de slaapkamer helemaal fijn geworden, maar ook heb ik vrede gekregen met de bruine vloer. Hoe heerlijk dat een overtrek zoveel kan doen voor de kleine dingen en iets helemaal af kan maken.

Voor ieder wat

Dit dip dye overtrek dat je bij Smulderstextiel kunt aanschaffen is er ook in 2 andere kleuren, namelijk oker en grijs. Het is maar net wat er bij jouw stijl past. Ik hou juist van de warme tinten, vandaar ook mijn keuze voor dit dekbedovertrek.

Natuurlijk zijn er keuzes mogelijk in maat. Zo ook voor 1 persoons 140×200/220 en in 2 persoons 200×200/220, Lits jumeaux 240×200/220 en 260×200/220. De effen witte kussenslopen zijn afgewerkt met een witte lock stitch. En natuurlijk het vtwonen label aan zowel kussenslopen als overtrek.

smuldertextiel

Styling

Op de muur achter het bed zit de kleurt urban taupe van Flexa. Daarnaast heb ik gekozen voor lichte en vooral veel witte accessoires en lampen in lichte kleuren. Een licht rond vloerkleedje is fijn voor het contrast en met mijn crisis met de bruine vloer. Omdat het plafond wit is, juist weer een contrasterende lamp van ‘van tjalle en jasper’.

Ik ben erg blij met het geheel, ik kan wel zeggen dat ik onze nieuwe slaapkamer wel echt ‘af’ vind. Mede dankzij dit toffe overtrek dat het geheel echt helemaal compleet maakt. Soms kan dat echt net even dat kleine beetje toevoegen!

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Smulderstextiel

Leave a comment